Lasercoderen voor productie zonder extreem hoge output

Op zoek naar een uitermate betrouwbare lasercodeermachine met een hoge levensduur? Dan is de Solaris eMark DLA de oplossing voor het coderen van uw verpakkingen. Deze machine is een zeer betrouwbare laser en is ideaal voor productielijnen zonder extreem hoge output. Daarnaast is de Solaris eMark DLA gemakkelijk te integreren en bedienen.

Uiterst betrouwbaar lasersysteem

De Solaris eMark DLA laser is een diode gepompte laser (DPSS; Diode Pumped Solid State laser). Dit maakt de laser zeer betrouwbaar waardoor deze een uitermate hoge levensduur heeft. Door de korte golflengte is het bovendien mogelijk een hele duidelijke markering te realiseren. Het te laseren materiaal wordt nauwelijks beschadigd en de laser behoeft geen verdere verbruiksartikelen zoals inkt, solvent en andere toevoegingsmiddelen voor uw materiaal.

Ideaal voor productielijnen zonder extreem hoge output

Deze eMark DLA is uitermate geschikt voor het laser coderen van vrijwel alle kunststoffen en metalen. Deze laser kan vrij coderen: van teksten en barcodes tot DataMatrix, afbeeldingen en logo’s met een markeerveld tot 70 x 70 mm. Het is een vectorlaser die zowel statisch als dynamisch kan printen. Ideaal voor productielijnen waar geen extreem hoge output wordt verwacht gecombineerd met een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.

eMark DLA is gemakkelijk te integreren en te bedienen

Door zijn bijzonder compacte lengte van 53 cm is het lasercodeersysteem gemakkelijk te integreren in een productielijn. Het is een all-in-one machine die ook zonder de optionele touchscreen controller functioneert. Door de laser direct te integreren in de (verpakkings)machine via de standaard aansluitingen (USB, LAN, Wifi, PLC) is deze eenvoudig te bedienen.

Voordelen van de Solaris eMark DLA

  • Zeer betrouwbare laser
  • Markeerveld tot 70 x 70 mm
  • Eenvoudig te integreren in uw productielijn
  • Geen verbruiksartikelen nodig
  • Hoge levensduur
  • Luchtgekoeld; geen dure perslucht nodig
  • Eenvoudig te bedienen

Wilt u meer weten over de Solaris eMark DLA? Neem contact op met een van onze productspecialisten. Zij adviseren u graag over de voor u beste codeeroplossing.