Lasercoderen op folie met de Solaris e-SolarMark CFL

Wilt u uw folieverpakking voorzien van een scherpe permanente codering? De Solaris e-SolarMark CFL is het geschikte lasersysteem voor uw bedrijfsproces. Deze machine maakt gebruik van de continuous wave technologie voor de juiste coderingen. Daarnaast is deze laser zeer gebruiksvriendelijk.

Solaris e-SolarMark CFL: Coderen met de grootste precisie

Door de toepassing van de continuous wave technologie is het mogelijk een markering met de grootste precisie en energiespreiding te plaatsen op folie. Er bestaat geen gevaar voor perforatie. Mede door de compactheid (31cm) is deze laser een serieus alternatief voor de traditionele folieprinters.

Uiterst gebruiksvriendelijk lasersysteem

De Solaris e-SolarMark CFL beschikt over gebruiksvriendelijke software (SollMark II), waardoor het aanmaken van nieuwe berichten en bijbehorende instellingen zeer eenvoudig is. Bovendien kunnen meerdere talen geselecteerd worden. De e-SolarMark CFL voldoet aan 21 CFR Part 11. Bovendien kan online data uitwisseling plaatsvinden via een netwerk (LAN/Ethernet), serieel (RS232) en USB stick.

Perfecte coderingen op folieverpakkingen

De e-SolarMark CFL zorgt voor permanente coderingen op folie met vector-kwaliteit. Het systeem is in staat om bedrukkingen zoals alfanumerieke teksten, data, serienummers, barcodes, 2D codes en graphics te coderen op uw folieverpakkingen.

Voordelen Solaris e-SolarMark CFL

  • Codering met de grootste precisie
  • Permanent lasercoderen
  • Perfecte codering op folieverpakkingen
  • Gebruiksvriendelijk lasersysteem
  • Vector kwaliteit codering

Heeft u interesse in de mogelijkheden van dit CFL laser codeersysteem van Solaris? Neem contact op met een van onze product specialisten. Zij helpen u graag.