Solaris e-SolarMark+ FL: De kleinste laser op de markt

Heeft u weinig ruimte voor codeermachines binnen uw productielijn? Dan is de e-SolarMark+ FL laser ideaal. Dankzij de compacte afmetingen en een inbouwlengte van 495mm is de Solaris e-SolarMark+ FL de kleinste laser op de markt. Dit type laser kan zowel statisch als dynamisch coderen. Dat maakt het zeer geschikt voor veel verschillende applicaties. Denk aan ABS, verpakkingsfolie, HDPE/LDPE, polystyreen, blank aluminium, roestvrij staal, metaal en transparante labels.

Rechtstreeks coderen op materialen/producten

Fiber lasers garanderen de hoogste straalkwaliteit en energiedichtheid en zijn dus bijzonder geschikt voor het markeren van materialen zoals plastic, plastic films, ABS, verpakkingsfolie, HDPE/LDPE, polystyreen, blank aluminium, roestvrij staal, metaal en transparante labels. Codering is mogelijk tijdens beweging en bij stilstand. Met hoge codeersnelheden, uiterste precisie en absolute duurzaamheid van de coderingen op veel materialen onderscheidt deze laser zich. Er kan gecodeerd worden op velden van 60 x 60 mm tot 300 x 300 mm.

Lage ‘costs of ownership’

De ‘cost of ownership’ is bij de Solaris e-SolarMark+ Fiber Laser baanbrekend laag, aangezien er geen verbruiksgoederen nodig zijn. Tevens zijn de controller en bediening exact hetzelfde als de standaard e-SolarMark+ CO2 laser en leverbaar met drie typen controllers: netwerk, keyboard of touchscreen.

e-SolarMark+ FL is gebruiksvriendelijk

De Solaris e-SolarMark+ Fiber Laser beschikt over gebruiksvriendelijke software (SollMark II), waardoor het aanmaken van nieuwe berichten en bijbehorende instellingen zeer eenvoudig is. Bovendien kunnen meerdere talen geselecteerd worden. De e-SolarMark+ voldoet aan 21 CFR Part 11. On-line data uitwisseling kan plaatsvinden via netwerk (LAN/Ethernet), serieel (RS232) en USB-stick.

Voordelen Solaris e-SolarMark+ FL

  • Kleinste laser op de markt
  • Geen verbruiksartikelen nodig
  • Markeerveld variërend van 60 x 60 mm tot 300 x 300 mm
  • Gebruiksvriendelijk
  • Rechtstreeks coderen op materialen of producten

Wilt u meer informatie over de Solaris e-Solarmark+ FL, de kleinste laser op de markt? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten.