Magazijnmedewerker

Ons magazijn is het hart van ons bedrijf. Alle machines, onderdelen en verbruiksmaterialen voor onze klanten liggen hier op voorraad. Bij bestellingen willen wij onze klanten meteen helpen. Vandaar dat veel producten vandaag besteld en morgen geleverd kunnen worden. Dat vraagt om snelheid van onze magazijnmedewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat alle orders volledig verzameld worden en direct klaarstaan voor verzending. Ook komen er dagelijks producten binnen en die moeten correct worden ingeboekt en ingeruimd. Zo check je alle binnenkomende artikelen op juistheid, kwaliteit en controleer je of de bestellingen in orde zijn. Daarnaast help je collega’s die aan de balie komen met vragen of goederen. Kortom, een leuke en afwisselende functie waarbij nauwkeurig werken belangrijk is.

Ben jij onze nieuwe Magazijnmedewerker?

Vind jij ook dat bestellingen snel en foutloos naar onze klanten moeten gaan? Dan horen wij graag hoe jij ons daarbij gaat helpen. Het liefst heb je ook al een logistieke opleiding op minimaal MBO niveau 3 afgerond. Verder is het fijn als jij al een heftruckcertificaat hebt en anders regelen wij een cursus voor je. Daarnaast schrik jij niet van computers, want veel administratie wordt digitaal ingevoerd in ons systeem. Het is belangrijk dat jij kan doorpakken en dat jij het leuk vindt om netjes te werken. Doordat jij snel en nauwkeurig werkt, maken jouw pakketjes onze klanten blij en daar gaat het om.

Interesse?

Naast een fijne werksfeer bieden wij natuurlijk een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij de vaardigheden om onze klanten snel en nauwkeurig te helpen? Reageer dan op de vacature van Magazijnmedewerker! Stuur jouw motivatie en CV naar Anna Vos en dan zien wij je snel.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?

    • Sleep bestanden hierheen of
      Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
        Pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt of zip bestanden en maximaal 5MB