Metaaldetector en controleweger in één compact systeem

Wanneer u uw producten wilt checken op zowel het gewicht alsook detectie wilt uitvoeren op metalen zoals ijzer, (roestvrij) staal en aluminium, dan is ons geïntegreerde systeem metaaldetector en controleweger de beste oplossing voor u. Dit combisysteem maakt constante en kwalitatieve productinspectie mogelijk.

Deze metaaldetector en controleweger: Ruimtebesparend systeem

Dit geïntegreerde systeem is speciaal ontwikkeld voor industriële omgevingen. Deze biedt dan ook uitermate betrouwbare productcontroles en -detectie in een compact en ruimtebesparend ontwerp. Deze machine is bovendien gemakkelijk te integreren in uw lijn. De metaaldetector/ checkweger zijn gecombineerd in één interface die zorgt voor constante en kwalitatieve productcontrole.

Gestroomlijnde productie met dit combisysteem

Met deze gecombineerde controle- en detectieoplossing wordt altijd voor optimale, effectieve en gestroomlijnde productie gezorgd. Met dit combisysteem kiest u voor veelzijdigheid en  eenvoudige bediening.

Voldoet aan belangrijkste normen

Deze combisystemen checkweger/metaaldetectie voldoen bovendien aan de belangrijkste certificeringsnormen.

Voordelen van ons systeem metaaldetector en controleweger

  • Metaaldetectie en checkweger in één compact systeem
  • Constante en kwalitatieve productinspectie
  • Optimale, effectieve en gestroomlijnde productie
  • Eenvoudige bediening
  • Voldoet aan de belangrijkste certificeringsnormen

Wilt u meer informatie over ons combisysysteem metaaldetector/ controleweger, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u vanzelfsprekend graag.