De beste codeer- en etiketteeroplossingen? Kom naar de Empack en kies voor uw specialist!

Producten en verpakkingen moeten altijd voorzien zijn van duidelijke en complete informatie. Kies daarom net als vele andere bedrijven voor onze codeer- en etiketteermachines. Wij hebben maar liefst 50 jaar ervaring in industrieel coderen en etiketteren met bewezen resultaten in iedere branche. Breng een bezoek aan de Empack in Utrecht en kom alles te weten over coderen en etiketteren in hal 1, stand E107.

Trends in coderen en etiketteren

Dit jaar vieren wij ons 50 jarig jubileum. Reden om groots uit te pakken tijdens de vakbeurs Empack in Utrecht van 10 tot en met 12 april. Op maar liefst 120 m2 ziet u alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coderen en etiketteren. Extra functionaliteiten, snelle applicaties en nieuwe oplossingen voor uw codeer– en labelingtoepassingen.

Beursprimeur: Linx 10

De allerkleinste inkjet printer met het grootste gebruiksgemak wordt geïntroduceerd op de Empack beurs. Deze compacte en volledig draagbare continue inkjet printer biedt ongekende mogelijkheden. Zo weegt de Linx 10 ongeveer de helft van alle andere inkjet printers in de markt. Ideaal voor kleinere bedrijven die starten met coderen of die vaak moeten wisselen van producten op de lijn. Print simpel en snel twee regels met teksten, symbolen en getallen. Denk hierbij aan productteksten, THT-data, batch codes en lotnummers.

Kom naar de Empack Utrecht

Ervaar alle noviteiten onder het genot van speciale culinaire verrassingen op de beursstand. Vragen over coderen en etiketteren kunnen gesteld worden aan onze specialisten. Bovendien maakt u kans op spectaculaire prijzen. Bezoek stand E107 in hal 1 en ontdek alle codeer- en etiketteeroplossingen.