NIEUW: Controle & Inspectie Systemen!

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe productgroep ‘Controle & Inspectie’. Zodoende zijn wij nu in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Zeker in de voedingsindustrie is controle en inspectie een belangrijk thema. Consumenten moeten vertrouwen op de voedselveiligheid van ieder product en verpakking. Produceert u voedingsmiddelen? Kies dan voor controlewegers, metaaldetectie of röntgeninspectie aan uw productielijn. Zodoende minimaliseert u de risico’s en optimaliseert u de efficiency van uw productielijn.

Controlewegers: Altijd het juiste gewicht per verpakking

Met onze controlewegers kunt u op hoge snelheid continu van elk product het gewicht checken. Blijkt dat een product boven of onder de ingestelde marge zit, dan wordt het product uitgeworpen. Zodoende kunt u nog efficiënter produceren en verpakken.

Lees alles over controlewegers

Metaaldetectie: Detecteert metalen in uw producten

Neem geen risico en kies voor metaaldetectie aan uw productielijn. Onze machines detecteren ijzer, (roestvrij) staal en aluminium in uw producten of verpakkingen. Speciaal ontwikkeld voor industriële omgevingen en dus zeer geschikt voor de voedingsindustrie.

Bekijk alle informatie over metaaldetectie

Röntgeninspectie: Feilloze controle van uw producten

Bent u op zoek naar een nauwkeurigere inspectie dan alleen metaaldetectie? Dan is röntgeninspectie de juiste oplossing voor uw bedrijf. Deze machines sporen niet alleen metalen op, maar ook andere materialen of vreemde objecten, ontbrekende producten en vormen. Zo kunt u ook plastic,  steen, rubber en botresten identificeren in uw producten of verpakkingen.

Ga naar de categorie röntgeninspectie

Combinatie controle en inspectie systemen

Om de efficiëntie van uw productielijn nog verder te optimaliseren is het mogelijk om machines te koppelen. Zo kunt u meerdere oplossingen inzetten, zoals: controlewegen, metaaldetectie, röntgeninspectie, wegen, prijzen en etiketteren.

Meer weten over controle en inspectie? Bekijk dan de speciale pagina’s, brochures en video’s of neem contact met ons op.