amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net

 

Nieuw: Fruit Labeling Systemen!

Automatisch en foutloos alle fruitsoorten voorzien van een label. Maak kennis met de nieuwe Accu-Label print & apply systemen van De Koningh Coding & Labeling die speciaal ontwikkeld zijn voor de fruitsector. De meest succesvolle real-time print & apply oplossing op de markt.

Herkenbaarheid in één oogopslag

De Accu-Label print & apply systemen zijn voorzien van HP Inkjet technologie. De beste manier om op hoge snelheid fruit labels in te printen en aan te brengen. De inkt hecht uitstekend op fruit labels en is krasvast. Door te kiezen voor fruit labeling trekt het fruit meer aandacht in de schappen. Daarmee is het een ideaal promotiemiddel om de verkoop van fruit te stimuleren.

Label alle fruitsoorten

De Accu-Label machines voorzien alle fruitsoorten real-time van labels met de hoogste betrouwbaarheid. Ideaal voor het etiketteren van appels, peren, kiwi’s, avocado’s en nog veel meer. Zelfs nat fruit wordt zonder problemen gelabeld. Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar. Van automatisch etiketteren met camerasysteem tot het handmatig labelen van los fruit.

Hoogwaardige fruit label systemen

“Veel van onze klanten zijn werkzaam in de AGF branche. Wij kennen deze markt en uitdagingen op het gebied van coderen en etiketteren uitstekend. Vandaar dat wij de fruit label systemen zien als een perfecte aanvulling op ons assortiment.”, aldus Bert-Jan Dijk, directeur van De Koningh Coding & Labeling. “Met de Accu-Label print & apply systemen kan de labelvoorraad beperkt worden tot rollen met alleen voorbedrukte logo’s. Alle overige (variabele) informatie kan real-time ingeprint worden. Bijvoorbeeld unieke teksten, barcodes en PLU-codes afgestemd per fruitsoort.”

Milieuvriendelijke fruit labels

De fruit labels zijn gemaakt van dun, hoogwaardig biologisch afbreekbaar papier. Deze fruit labels zijn beschikbaar in verschillende formaten en vormen. Bovendien is de liner gemaakt van volledig recyclebaar kunststof (PET) folie.

Uw voordelen Accu-Label print & apply systemen

  • Hoogste betrouwbaarheid en snelheid
  • Print alle unieke variabele informatie
  • Gegarandeerde voedselveiligheid
  • Gemakkelijk te vervangen HP inkjet cartridges
  • Voorzien van ‘full waste liner rewind’
  • Vrijwel geen onderhoud nodig

Wilt u meer weten over onze Accu-Label systemen en bijbehorende fruit labels? Bekijk dan de speciale pagina’s, brochures en video’s of neem contact met ons op.

pornonlinefree.net