Supersnelle aansturing met de nieuwe Master+ controller

Onze Master+ serie is onze nieuwste controller van ALE die zorgt door vele verbeterde functionaliteiten voor een betere aansturing van onze ALE hoge resolutie TC-serie, TC-Twin-serie en de TZ-PR printers. Naast het nieuwe moderne en elegante ontwerp is de Master+ controller nu nog sneller, efficiënter en eenvoudiger in gebruik waardoor uw productiviteit toeneemt. Daarnaast zijn de aansluitingen op de nieuwe controller uitgebreid.

Sneller en uitermate gebruiksvriendelijk

Met een groot HD LCD colour touch screen van 7 inch is het nu heel eenvoudig om berichten in de stand-alone modus direct vanaf de controller te maken, selecteren en bewerken. De Master+ controller heeft bovendien een zeer gebruikersvriendelijke CodeX-interface en is nu vele malen sneller door het nieuwe en krachtigere moederbord. De controller is eenvoudig in gebruik waardoor uw productiviteit toeneemt. De controller werkt naast CodeX software ook met Nicelabel software en Windows drivers.

Aansturing van maar liefst 8 printkoppen

De Master+ kan tegelijkertijd tot 8 printkoppen tegelijk aansturen. Ideaal voor codeertoepassingen met meerdere productielijnen. Ook in uitdagende codeerapplicaties is de nieuwe Master+ samen met onze ALE hoge resolutie inkjet printers in staat de beste coderingen te leveren.

Verbeterde USB-verbinding

Op de controller zijn de USB-verbindingen sterk verbeterd zodat meer externe apparaten kunnen worden aangesloten (denk aan een toetsenbord, muis of scanner). Er is bovendien een nieuwe USB-poort geïnstalleerd aan de bovenkant van de Master+ controller voor een eenvoudigere berichtenoverdracht vanaf de USB-stick.