amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net

 

NIEUW: SCL-serie kleurenprinters van SwiftColor!

Maak nu kennis met onze nieuwe SCL-serie kleurenprinters van SwiftColor. De drie typen printers binnen deze serie maken het mogelijk op hoge snelheid en met superieure afdrukkwaliteit etiketten in full colour te printen. Deze kleurenprinters zijn beschikbaar in 2-, 4- en 8 inch.

Voor gebruik in zowel normale als extreme omgevingen

Onze nieuwe kleurenprinter is verkrijgbaar in een variant waarbij de labels in normale omstandigheden gebruikt kunnen worden. Deze printer print met inkt op kleurstofbasis. De tweede variant is een systeem die print met inkt op pigmentbasis. Deze etiketten zijn specifiek voor buitengebruik en zijn UV- en waterbestendig.

Vele mogelijke printoplossingen

De superieure afdrukkwaliteit en de hoge printsnelheid van deze SCL-serie kleurenprinters van SwiftColor zijn de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld productetiketten, etiketten voor de chemische industrie (GHS), bagagelabels, etiketten voor gezondheidsproducten, labels voor geneesmiddelen op recept en flessenlabels.

2-, 4- en 8 inch kleurenprinters

De SwiftColor SCL-serie is verkrijgbaar in 2-, 4- en 8 inch. De 8 inch type printer bevat bovendien een lade waarin het mogelijk is gevouwen papier of etiketten in te leggen en deze af te drukken. Ideaal voor bijvoorbeeld het printen van logboeken.

pornonlinefree.net