Unieke beursprimeurs op de Empack 2017!

Op woensdag 5 en donderdag 6 april vindt de Empack verpakkingsbeurs in Den Bosch plaats. Wij hebben ook dit jaar een prominente plek op deze vakbeurs. Meerdere innovaties op het gebied van coding en labeling zullen voor het eerst getoond worden. Extra functionaliteiten, snellere applicaties en nieuwe oplossingen voor uw coding- en labelingtoepassingen. Bezoek ons bij stand G321, ontdek alle mogelijkheden omtrent coderen en labelen en maak kans op prijzen bij de beursloterij!

Alles omtrent uw codeerproces

Wij presenteren u graag diverse codeer technologieën op de Empack verpakkingsbeurs. Zo ziet u daar de Linx 8940, de snelste en meest gebruiksvriendelijke continue inkjet printer van dit moment. Extreem lange onderhoudsintervallen gecombineerd met weinig en nieuw ontwikkelde inkten geschikt voor elke ondergrond maken de beste inkjet van dit moment. Met lasertechnologie kunt u permanente coderingen aanbrengen op producten en verpakkingen. Bekijk de supersnelle 55 Watt lasermachine van Solaris. Deze machine is volledig vernieuwd met snellere schrijfkoppen en een nieuw besturingssysteem. Daarnaast tonen wij twee folieprinters die zorgen voor een hoogwaardige opdruk van uw codering. Bovendien zijn deze folieprinters sneller en betrouwbaarder dan vergelijkbare machines. Wilt u een hoge resolutie print aanbrengen op dozen, EPS of zelfs PVC, dan zijn de robuuste systemen van ALE uw oplossing. Uiteraard ook op deze beurs te aanschouwen. Een unieke beursprimeur is het Markoprint bulksysteem. Hiermee heeft u alle voordelen van een cartridge systeem; hogesnelheid, hoge printkwaliteit en onderhoudsvrij zonder de nadelen van hoge printkosten en veel wissels. De geavanceerde software maakt het mogelijk om op extreem hoge snelheid unieke codes aan te brengen voor bijvoorbeeld loterij/marketing acties. Dit zal live worden gedemonstreerd met onze prijs actie!

Meer bedieningsgemak met nieuwe touchscreens

Een nieuwe trend bij etiketteermachines is de bediening via een touchscreen. Processen zijn direct inzichtelijk en worden real-time weergegeven. Dat zorgt voor minder fouten aan de productielijn en snellere omsteltijden. Ook neemt het bedieningsgemak aanzienlijk toe voor alle gebruikers. Op de Empack verpakkingsbeurs ziet u de in 2017 nieuw gelanceerde PAW-2000-ST prijs-weeg-labelinglijn van Leich und Mehl. Hiermee loopt Leich und Mehl wederom voorop in het prijs-weeg-labelen! Belangrijkste in het oog springende verschil met de voorgaande serie is het volledig nieuwe lcd touchscreen met user interface. Wat het gebruiksgemak nog verder vergroot.

Daarnaast staan er twee machines van Altech. Allereerst een AllineC wraparound labelinglijn voor het rondom labelen van uw producten. Ook Altech heeft weer een stap gezet in het gebruiksvriendelijker en efficiënter maken van haar etiketteerlijnen. De Alline serie kunnen we tegenwoordig naast het standaard touchpanel leveren met een volledig full colour geïntegreerd touchpanel waarmee alle functies bediend kunnen worden. Op deze lijn zitten geen knoppen en schakelaars meer en alles is via het touchpanel inzichtelijk gemaakt. Hiermee staan alle instellingen en componenten per productlabel keuze met één druk op het touchpanel direct goed. Vervolgens loopt u door naar de onder/boven etiketteermachine. Deze Altech maakt het mogelijk om direct in één beweging boven en onder te etiketteren.

Ook op het gebied van industriële desktop printers is er voldoende te aanschouwen. Zeer geschikt voor het zelf aanbrengen van etiketten op uw producten of verpakkingen. De nieuwste hoge kwaliteit printers van Toshiba en Valentin staan voor u klaar. Wilt u in kleur printen bekijk dan de unieke iCube kleurenprinter. Perfect voor het printen van etiketten in kleine oplages met variabele informatie. Voorzie uw product of verpakking van full colour etiketten met uw eigen designs.

Uw etikettenspecialist

Ieder product of verpakking is anders en om daar het juiste etiket of label voor te selecteren is een specialisme. Net zoals elke printer, etiketteersysteem of print & apply machine anders is, geldt dit ook voor de productielocatie en branche. Onze specialisten weten dit en kunnen u de beste combinatie aanbieden voor een optimaal rendement. Etiketten kunnen blanco zijn of worden voorzien van een enkelvoudige of full colour bedrukking. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van etiketten, adviseren wij u deskundig over de voor u beste etikettenoplossing. Of het nu om zelfklevende, nat lijm of speciale etiketten gaat!

Win prijzen bij onze beursloterij!

Onze stand beschikt over een live cooking area waar u kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Ontdek op de Empack nieuwe mogelijkheden op het gebied van coderen en etiketteren. Maak kans op mooie prijzen met onze beursloterij. Vul de unieke code van uw sleeve etiket in op de website en misschien bent u de winnaar! Wij zien u graag op woensdag 5 en donderdag 6 april bij onze stand G321.

Meer weten over onze producten? Bezoek de beurs of neem contact met ons op.