Novexx 64-05: Grote printvolumes op hoge snelheid

Bent u op zoek naar een etikettenprinter om grote hoeveelheden informatie te printen? Dan is de labelprinter 64-05 van Novexx de oplossing. Bovendien kan deze desktop printer complexe lay-outs aan. U heeft met deze printer altijd de nauwkeurigste printresultaten. Het is een compacte labelprinter voor grote printvolumes.

Novexx 64-05: Ideaal voor de logistiek, distributie en retail

Deze labelprinter is de ideale oplossing voor het printen van etiketten voor industriële toepassingen in de logistiek, distributiecentra en retail. Productidentificatie van SSCC palletlabels is een veel voorkomend label in de logistieke sector. Deze Novexx printer kan dit probleemloos realiseren.

Efficiency, kostenbesparing en traceerbaarheid

Efficiency, kostenreductie en complete traceerbaarheid zijn van groot belang bij optimaal supply chain management. Een professioneel etiket die op efficiënte wijze is geproduceerd zorgt voor meer efficiency in deze supply chain.

Op hoge snelheid hoge volumes etiketten printen

Deze 64-05 desktop printer van Novexx staat bekend om zijn snelheid, robuustheid en kostenbesparing. In korte tijd print dit systeem hoge volumes etiketten door de hoge printsnelheid van 400 millimeter per seconde. Ook zorgt deze printer voor kostenbesparingen door het unieke printfolie bespaarsysteem.

Printerspecificaties

Resolutie: maximaal 300 dpi
Maximale printbreedte: 154 mm
Maximale printsnelheid: 406 mm/seconde

Voordelen van deze Novexx 64-05 desktop printer

  • Ideale printer voor de logistiek, in distributiecentra en retailindustrie
  • Productidentificatie SSCC palletlabels
  • Supersnel hoge volumes labels printen
  • Nauwkeurige printresultaten
  • Lintbesparing
  • RFID geschikt

Wenst u meer informatie over de 64-05 desktop printer van Novexx? Neem dan contact met ons op. Onze desktop specialisten helpen u graag verder.