Altech Alcode LT: een compacte, kosteneffectieve oplossing

Bent u op zoek naar een compacte etiketteermachine voor binnen uw productielijn? De ALtech ALcode LT is een lichte versie van de ALtech ALcode machine. Speciaal ontwikkeld voor klein tot middelgrote variabele print data applicaties die een compacte, kosteneffectieve print en apply oplossing bieden.

Altech Alcode LT: klein en licht P&A systeem

Een SATO LT408 print module (onder andere geschikt om SSCC labels te printen), kan met een snelheid van 150 mm/sec etiketten met een breedte tot 104 mm en maximaal 203dpi printen. Het is in staat tekst, barcodes en simpele grafieken te printen. De pneumatiek en elektronica zijn in de mechanica geïntegreerd, wat resulteert in een extreem kleine en lichte machine.

De ALtech ALcode LT is beschikbaar met dezelfde applicaties als een standaard ALcode machine. Deze machine, uitgevoerd met controller met microprocessor, beschikt over een air-blow applicatie voor bewegende en snel lopende producten en een blow-tamp voor stilstaande producten.

Succesvol geïntegreerd

Dit ALtech systeem is succesvol geïntegreerd in een breed scala aan applicaties en heeft veel geholpen bij het leveren van de ideale oplossing voor kleine/middelgrote bakkerijen en kant en klaar maaltijden bedrijven. Benieuwd of de ALtech ALcode een oplossing kan bieden voor uw etiketteervraag? Bespreek het met onze productspecialisten.

Voordelen ALtech ALcode LT

  • Klein en licht print & apply systeem
  • Ideaal voor klein tot middelgrote variabele print data
  • Geschikt voor het printen van SSCC labels

Wenst u meer informatie over de ALtech ALcode? Neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag verder.