Snelle en effectieve print en Apply met de Altech Alritma T

Op zoek naar een snelle en effectieve print & apply machine? De ALtech ALritma T betreft een zelfklevende label applicator, uitermate geschikt voor integratie in verpakkingslijnen waarbij productiesnelheid, precisie en bedrijfszekerheid de basisbehoefte is. Voorzie een etiket van variabele informatie en breng deze direct aan op uw product.

Krachtig en veelzijdig

Met dit systeem is het mogelijk om etiketten aan te brengen op de onderkant, zijkant, kopsekant en bovenkant van de verpakking. Dit krachtige, veelzijdige systeem met IP55 behuizing realiseert een zeer accurate positionering onder de hoogste productiesnelheden.

Vanwege de controller met sterke microprocessor, meertalige scherm en functietoetsen, wordt de operator niet geconfronteerd met gecompliceerde mechanische aanpassingen en wordt het verwisselproces van etiketformaat versneld. Op de standaard ALritma module kunnen alle mogelijke applicators worden aangesloten als peeler bar, blaasunit, tamp en/of hoek labeling.

Deze machine maakt het mogelijk om naast het printen van onder meer THT-codes, barcodes en afbeeldingen ook RFID-smartlabels te beschrijven. De Alritma T kan, door zijn hoge industriële specificaties, perfect worden ingezet, daar waar een hoge productiesnelheid of –capaciteit vereist is.

Voordelen ALtech ALritma T

  • Gemakkelijk te integreren binnen productielijn
  • Etiketten aanbrengen op onderkant, zijkant, kopsekant en bovenkant
  • Geschikt bij hoge productiesnelheden

Bent u geïnteresseerd in de ALtech ALritma T? Of heeft u vragen over deze machine? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.