ALtech ALstep T: Minimale omsteltijden tijdens productwissels

Bent u opzoek naar een machine met minimale omsteltijden tijdens productwissels? De ALtech ALstep T is een zeer efficiënt batch print en apply systeem. Gebaseerd op de compacte en voordelige ALstep applicator. In de T-versie is standaard de SATO LT 408 print engine (thermo transfer of direct thermisch) geïntegreerd.

Minimale omsteltijden met de ALtech ALstep T

Deze batch printer stelt u in staat om etiketten in-line te bedrukken en op uw product of verpakking aan te brengen. Hiermee worden uw omsteltijden tijdens productwissels tot het minimum beperkt. De machine kan zelfklevende etiketten tot 100mm breed met een snelheid tot 30m/min aanbrengen.

Snelle, gemakkelijke omschakeling van etiket

Dit systeem is een compacte en betaalbare applicator voor zelfklevende etiketten die gemakkelijk toegepast kan worden in bestaande verpakkingslijnen. De ALstep is gebaseerd op een robuuste en betrouwbare machinebouw die geplaatst kan worden in bijzonder beperkte ruimtes dankzij de zijtoegang, waardoor een snelle, makkelijke omschakeling van het etiket mogelijk is.

Voor zware industriële omgevingen

De ALstep kan etiketrollen tot een diameter van 300 mm houden en is daardoor geschikt voor een lange operatie duur. Het is uitgerust met een aparte controlebox met koelsysteem wat het toepasselijk maakt in zware industriële omgevingen.

Voordelen ALtech ALstep T

  • Minimale omsteltijden tijdens productwissels
  • Robuust systeem en geschikt voor zware industriële omgevingen
  • Gemakkelijk toe te passen in bestaande verpakkingslijnen
  • Compacte applicator

Wilt u de ALtech ALstep T toepassen binnen uw productielijn? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.