LPA 20: Industrieel print & apply systeem met touchscreen

Wenst u een print & apply systeem met touchscreen besturing? De Leich und Mehl LPA 20 is voorzien van een handig touchscreen voor snelle en flexibele bediening. Hierop ziet u bovendien uw actuele etiket lay-out van de geselecteerde productiecyclus.

Leich und Mehl ontwikkelt alleen systemen die bestaan uit hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Vandaar dat het LPA 20 print & apply systeem ideaal is voor industriële omgevingen waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Etiketten lay-out

Dit Leich und Mehl systeem kan er voor zorgen dat etiketten op de bovenzijde en/of onderzijde van een verpakking geplaatst worden. Het etiket kan naar eigen opmaak vormgegeven worden. Hierbij bent u vrij in het aantal etikettendesigns en hoeft u geen rekening te houden met tekstregels en het aantal tekens per regel. Alle standaard lettertypen (TrueType Fonts) in alle lettergroottes en alle gangbare barcodes, inclusief 2D barcodes zijn mogelijk. De etiket lay-out is te zien op het touchscreen voordat het op het product wordt aangebracht.

Deze print & apply unit is in staat 250 etiketten per minuut te printen, afhankelijk van de lengte en kwaliteit van het etiket. De maximale etiket breedte is 110 mm en de maximale lengte 180 mm. De afdruksnelheid bedraagt 300 mm/s.

Voordelen Leich und Mehl LPA 20

  • Touchscreen besturing
  • Hoogwaardige materialen met een lange levensduur
  • Betrouwbaar
  • Hoge printsnelheid

Wilt u een Leich und Mehl LPA 20 print & apply machine binnen uw productielijn? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.