CAB PX Q: Volautomatisch printen en direct labelen

Met de CAB PX Q print engine haalt u volledige functionaliteit, hoge betrouwbaarheid, comfortabele bediening en weinig stilstand door onderhoud in huis. Deze printmodule is speciaal ontworpen voor het volautomatisch printen en labelen in industriële toepassingen. Het is mogelijk om de unit in elke montagepositie te integreren om zelfs complexe printtaken uit te voeren.

Perfecte vorm met de beste functionaliteiten

Deze print engine is ontworpen met een solide constructie van gegoten aluminium. De voedselveilige coating en roestvrijstalen behuizingen dragen bij aan de perfecte vorm van de engine met de beste functionaliteiten.

Volautomatisch printen en labelen met de CAB PX Q

Met de solide print engine kunt u volautomatisch printen en labelen in de meeste industriële toepassingen. Deze unit is eenvoudig te integreren in iedere montagepostitie van elk print & apply systeem. Complexe printtaken zijn geen probleem voor deze printmodule.

Hoge resolutie printen

Deze printmodule is beschikbaar in zowel een linkse als rechtse versie. De unit kan printen in hoge resolutie, van 200 tot maximaal 600 dpi. Dit is afhankelijk van de versie die u kiest.

Voordelen van de CAB PX Q print engine

  • Volautomatisch printen en etiketteren
  • Solide engine
  • Probleemloos complexe printtaken uitvoeren
  • Printen in hoge resolutie
  • Zowel linkse als rechtse versies beschikbaar

Wilt u meer informatie over deze solide print engine, neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag.