Datamax A-Class Mark II: geavanceerde print engine

Wanneer u op zoek bent naar een geavanceerde print engine voor uw print-and-apply-applicatie, dan is de Datamax A-Class Mark II van Honeywell de juiste oplossing. Onze specialisten vertellen u graag meer over deze krachtige engine.

Veeleisende toepassingen

De Datamax A-Class Mark II is ontworpen voor veeleisende toepassingen met meerdere productieruns die een snelle doorvoer en grote betrouwbaarheid vereisen. Het ontwerp zorgt voor een snelle en gemakkelijke vervanging van de plaatrol en printkop, die de stilstandtijd minimaliseert en de efficiëntie verbetert.

Robuust en gemakkelijk te onderhouden

Deze Datamax is ontworpen met een roestvrij stalen kast. Dit maakt de module robuust en is gemakkelijk schoon te maken. Ook de overige hardware componenten zijn van roestvrij staal.

Altijd inzetbaar

De print engine heeft een intuïtief, grafisch menu/navigatiedisplay met een optioneel 152,4 mm (6 inch) extern display voor toegang wanneer printmachines zich op moeilijk bereikbare plaatsen bevinden. Zodoende is deze Datamax altijd inzetbaar.

Maximale connectiviteit met de Datamax A-Class Mark II

Deze module is eenvoudig te integreren in een label applicator. Deze maakt gebruik van de erkende Honeywell Datamax-O’Neil-firmware met maximale connectiviteitsopties voor standaard interfaces. Deze A-Klasse ondersteunt de door de industrie aanbevolen OEM-montage (5 bouten) voor naadloze integratie in uw systeem. Met PL-Z (Zebra) -printertaalemulatie kunt u de A-Klasse perfect integreren in bestaande oplossingen zonder de labelindelingen te wijzigen. De A-Klasse is ook uitgerust met het proactieve IntelliSEAQ-diagnostisch hulpmiddel voor printkoppen.

Verkrijgbaar in 4 en 6 inch

De A-Klasse Mark II is verkrijgbaar in breedtes van 101,6 mm (4 inch) of 152,4 mm (6 inch) en is een van de weinige printmachines die een resolutie van 203, 300, 400 en 600 dpi kan printen in zowel een rechtse of linkse versie.

Voordelen van de Datamax A-Class Mark II

  • Geavanceerde print engine
  • Geschikt voor veeleisende toepassingen
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Altijd inzetbaar, ook bij moeilijk bereikbare plaatsen
  • Maximale connectiviteit
  • In 4 en 6 inch te verkrijgen

Wilt u meer informatie over deze Datamax van Honeywell? Neem dan contact op met onze product specialisten. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden.