SATO LT408: Print engine voor beperkte printvolumes

Wanneer u uw productverpakkingen middels een print & Apply systeem voorziet van een etiket, dan is een print engine noodzakelijk. De engine print de variabele informatie die u wenst op uw etiket. Vervolgens wordt het etiket direct aangebracht op uw verpakking. De print engine SATO LT408 is ideaal als instapmodel voor onder andere expeditiebedrijven en distributiecentra. Onze specialisten adviseren u hier graag over.

SATO LT408: ideaal voor beperkte printvolumes

Gecombineerd met een applicator is de LT408 print engine geschikt voor minder veeleisende toepassingen met beperkte printvolumes. Deze geautomatiseerde maar betaalbare Print & Apply-etiketteringsoplossing vervangt arbeidsintensieve handetiketteermachines of dure voorbedrukte kartonnen verpakkingen.

Deze LT408 is een OEM printer met ingebouwde interfacepoort voor een applicator en is uitgerust met onderhoudsvriendelijke componenten.

4 inch print engine

De print engine SATO LT408 is een 4 inch printer en is uitermate geschikt voor toepassingen in onder andere de gezondheidszorg, automotive industrie, transport en logistiek, industriële productie en voedingsindustrie.

Voordelen

  • Ontworpen voor Print & Apply-systemen
  • Eenvoudige navigatie
  • Leverbaar als rechts- en linkshandig model
  • Eenvoudige connectiviteit
  • Groot LCD-display
  • Onderhoudsvriendelijk

Wilt u meer informatie over de SATO LT408 print engine of een van onze print & apply ystemen, neem dan contact met ons op. Onze product specialisten adviseren u graag.