Valentin SPE engine: In vrijwel iedere toepassing te gebruiken

De Valentin SPE print engine print variabele informatie op hoge snelheid op een etiket. Deze wordt vervolgens direct aangebracht op een productverpakking. Bent u op zoek naar een stevige en solide print engine? Dan is de Valentin SPE de juiste oplossing voor u. Door zijn modulaire opbouw is deze print module in vrijwel iedere labeltoepassing te gebruiken.

Gebruiksmogelijkheden van de Valentin SPE print engine

Het is mogelijk de print engine te gebruiken als extra module gemonteerd op een label applicator. En als stand-alone systeem in combinatie met een pneumatisch gestuurde label applicator. Dit wordt gerealiseerd door middel van de interne dispenser en de optionele label- en lintoproller. Externe inputs en outputs maken een volledig automatische werking in de machinebouw mogelijk.

Print op hoge snelheid met hoge resolutie

Deze SPE engine is in staat om met hoge resolutie (300 dpi) met een printsnelheid tot 300 mm/s variabele informatie te printen op producten en verpakkingen. Deze engine is bovendien eenvoudig te bedienen. Etiketten en transferlint kunnen van buitenaf worden geladen.

Linkse en rechtse versie

Deze print engine is verkrijgbaar in een linkse en rechtse versie. Hierdoor kan deze module eenvoudig geïnstalleerd worden in verschillende labelsystemen.

Voordelen van de Valentin SPE

  • Printbreedte tot 162 mm
  • Verschillende printkoppen voor diverse toepassingen
  • Printsnelheid tot 300 mm/s
  • Sleuf voor PCMCIA- en CF-kaarten
  • Poort voor externe rewinder
  • Kostenbesparing door lintbesparingsfunctie

Voor meer informatie over onze Valentin SPE print engine, neem contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag.