Zebra ZE500: weinig onderhoud en vermindert stilstand

Met onze print engine Zebra ZE500 werkt uw print & apply applicaties vlekkeloos, zonder onderbrekingen. Deze engine is uitermate gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te integreren, bedienen en onderhouden. De Zebra ZE500 is ook geschikt voor printen in zware productieomstandigheden.

Groot grafisch display

De printmodule is voorzien van een groot, grafische display met een eenvoudig menu bestaande uit maar vijf knoppen. Het is mogelijk deze te draaien of op afstand te plaatsen tot twee meter met een optionele kit. Zodoende is de engine altijd gemakkelijk in te stellen. Ook wanneer de engine lastig te bereiken is.

Eenvoudig te onderhouden

De plaat-, knijp- en pelrollen kunnen in een handomdraai verwijderd worden aan de voorkant van de print engine zonder dat deze uit het print-and-apply systeem verwijderd hoeft te worden. Doordat de printkop ver open kan, is het schoonmaken en eventuele vervangen ervan simpel. Het snel verwisselbaar modulair aandrijfsysteem vermindert de reparatietijd van de printer.

Flexibiliteit

Onze Zebra ZE500 print engine heeft optionele uitgebreide RFID-mogelijkheden voor betere tracking en zichtbaarheid. Deze module biedt u de tools en flexibiliteit voor verbeterde operationele efficiëntie.

Printen in zware omgevingen

De print engine is voorzien van een kast die voorkomt dat vuil en water in de printer terecht komt. Deze bescherming stelt de printmodule in staat om te printen in stoffige omgevingen of het vochtig is.

Breed scala aan connectiviteit

De ZE500-serie biedt een breed scala aan connectiviteit. Standaard is deze unit voorzien van seriële, parallelle en USB poorten en bekabeld Ethernet. Daarnaast zijn er mogelijkheden om draadloos te werken. Hiermee is het mogelijk om deze print engine gemakkelijk in uw netwerk te integreren.

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijke print engine
  • In staat om te printen in zware omgevingen
  • Gemakkelijk te integreren, bedienen en onderhouden
  • Optionele uitgebreide RFID-mogelijkheden
  • Breed scala aan connectiviteit

Voor meer informatie over deze Zebra ZE500 print engine kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor u.