Service Engineer Coding v/m (40 uur)

Heb je ervaring als service engineer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je ambitieus, technisch sterk en heb je zin in een uitdagende baan? We nemen de tijd je kennis te laten maken met onze producten. Je wordt goed begeleid en krijgt een gedegen opleidingstraject. Hierna ben je helemaal klaar om zelfstandig als service engineer onze klanten te bezoeken.

De functie

Je bent uiteindelijk voor de productgroep Coding medeverantwoordelijk voor het installeren, opbouwen en het operationeel in werking stellen van technische printapparatuur en machines ten behoeve van productidentificatie op consumentenverpakkingen, distributieverpakkingen en industriële toepassingen. Tevens verricht je serviceonderhoud aan bestaande apparatuur en machines, waaronder het verhelpen van storingen en verzorg je eventuele revisiewerkzaamheden op klantlocatie. De werkzaamheden zijn gevarieerd, talrijk en kenmerken zich door mechanische, softwarematige en elektrotechnische taken. Tevens voorzie je de klant van technisch advies, zodat hij zo optimaal mogelijk kan presteren. Kortom, een uitdagende technische baan waarbij jouw deskundige kennis van het productassortiment doorslaggevend is voor succes bij de klanten.

Profiel

Je hebt een technische MBO-opleiding, bijvoorbeeld MBO mechatronica of werktuigbouwkunde. Als je twee rechterhanden hebt, niet de juiste opleiding, maar wel de goede instelling, nodigen wij je ook van harte uit om te reageren. Je bent in het bezit van een rijbewijs, service- en klantgericht ingesteld, accuraat, en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. De werkzaamheden vinden onder andere plaats op verschillende klantlocaties, waarbij je het een uitdaging vindt om een prettige relatie met de klanten op te bouwen en te onderhouden. Verder ben je enthousiast, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben je loyaal aan de organisatie en weet deze op frisse wijze te vertegenwoordigen tijdens de uitvoering van je dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie?

De Koningh Coding & Labeling biedt volop bewegingsruimte in je dagelijkse werk en uitstekende arbeidsvoorwaarden in een ambitieuze kwaliteitsgerichte organisatie met een goed imago. Meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Anna Vos, HR Manager.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?

    • Sleep bestanden hierheen of
      Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip.
      Pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt of zip bestanden en maximaal 5MB