Service Engineer Werkplaats (40 uur)

Wat maakt werken bij De Koningh nou zo leuk? Echt elke dag is anders! Wij leveren apparatuur om producten en verpakkingen te coderen, etiketteren en inspecteren. Die combinatie is uniek in Nederland en daar zijn wij trots op. Je kent waarschijnlijk wel de houdbaarheidsdatum op melkpakken, paracetamol en bierflesjes. Of je ziet in de supermarkt producten met een actiesticker 2 halen = 1 betalen. Dat gebeurt in fabrieken door onze klanten met onze machines. Onze unieke aanpak werkt en daarom groeien wij snel. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het betreft een veelzijdige functie voor een stressbestendig persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een goed coördinerend vermogen.

Wat ga jij doen?

In de werkplaats start je machines op en maak je de machines klaar voor de installatie. Hierbij controleer je of alles aanwezig is en zorg je ervoor dat de Service Engineer alles aan materiaal en kennis heeft om de installatie goed uit te kunnen voeren. Machines komen mede door jouw betrokkenheid compleet bij de klant aan waar alles probleemloos geïnstalleerd kan worden.

Ook zorg je voor een snelle en efficiënte behandeling van retourmachines. Hierbij neem je het initiatief, activeer je collega’s en creëer je duidelijkheid binnen de organisatie. Daarnaast verhelp je storingen en verzorg je revisiewerkzaamheden aan de machines. Tevens kan het voorkomen dat jij wordt ingezet bij klantprojecten als het nodig is.

Voor de ervaren Service Engineer Werkplaats (een junior zal hierin worden opgeleid) geldt dat je de spil bent tussen diverse afdelingen. Waarbij de juiste balans tussen efficiency en klanttevredenheid altijd voorop staat. Je denkt actief mee over het optimaliseren van de lopende processen en je hebt een helikopterview over het geheel.

Wat neem jij mee?

 • Een technische MBO niveau 4 opleiding (of hoger) afgerond, bijvoorbeeld Mechatronica
 • Flinke dosis aan softwarematige kennis
 • Natuurlijk ook een geldig VCA certificaat
 • Je houdt makkelijk overzicht en kan veel ballen tegelijk in de lucht houden
 • Je bent communicatief sterk en stressbestendig
 • Mensen omschrijven jou als analytisch sterk, proactief, daadkrachtig en resultaatgericht
 • Een rijbewijs is ook zeer handig in deze functie
 • Je bent enthousiast en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

Iets voor jou?

Ben jij de Service Engineer Werkplaats die onze organisatie naar een hoger niveau tilt? Reageer dan op de vacature! Stuur jouw motivatie en CV naar Marina Toussaint en dan zien wij je snel.

Interesse in deze vacature?

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt of zip bestanden en maximaal 5MB