Coderen en/of etiketteren op diverse materialen

Op zoek naar een etiketteer- of codeeroplossing? Coderen en etiketteren is mogelijk op diverse materialen. Voor bijna ieder materiaal kunnen wij een oplossing bieden omtrent het coderen en/of etiketteren. Of u nu een onuitwisbare opdruk wilt, of een etiket aan wil brengen op verschillende zijden, wij bieden de oplossing.

Door ons uitgebreide assortiment en onze jarenlange ervaring op het gebied van coderen en etiketteren zijn wij in staat om voor diverse materialen de codeer- en etiketteeroplossing te bieden. Of u nu rechtstreeks codeert en/of etiketteert op een product of op een primaire, secundaire of tertiaire verpakking, wij hebben voor u de juiste machines en supplies. Onderstaande materialen zijn uitermate geschikt voor een codeer- en/of etiketteeroplossing.

Staat uw materiaal er niet tussen? Neem contact met ons op en wij bespreken de codeer- en/of etiketteeroplossing voor uw toepassing.

Etiketteermachines

Als leveranciers van etiketteermachines voeren wij verschillende merken binnen ons assortiment. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten omtrent het etiketteren. Door de verschillende merken die wij aanbieden zijn wij in staat op bijna ieder materiaal te etiketteren. We kunnen zorgen voor een automatische etiketteerlijn maar u kunt ook zelf uw etiket aanbrengen. Of u nu lang, kort, onder, boven of rondom wilt etiketteren, wij zorgen voor een oplossing. Van iedere technologie hebben wij de beste merken machines in ons assortiment opgenomen.

Codeermachines

Bij het coderen wordt er variabele informatie aangebracht op het product/verpakking. Hiervoor bieden wij verschillende technologieën aan. Door de verschillende technologieën zoals laser, continue inkjet en folie printen bieden wij de oplossing voor het coderen op bijna alle materialen. De merken binnen ons assortiment zorgen voor de beste kwaliteit coderingen en hoge snelheden aan de productielijn.

Supplies & meer

Naast de machines bieden wij ook de verbruiksgoederen en software aan. Verbruiksgoederen zoals etiketten, printlinten, inkten en solvents. Heeft u een tijdelijke behoefte voor etiketteren of coderen? Wellicht is dan het huren van een codeer of etiketteermachine de oplossing voor u. Wij zijn 24 uur per dag, het jaar rond, bereikbaar en beschikbaar met onze servicedienst.