Linx TT10: Grote berichten coderen op flexibele verpakkingen

Wilt u flexibele folieverpakkingen voorzien van meer dan alleen THT-data en batchcodes? Dan is de Linx TT10 de geschikte folieprinter voor uw printwerk. Voorzie uw verpakking van langere berichten via de gebruiksvriendelijke interface en bespaar kosten met het efficiënte lintverbruik.

Toepassingen

Met de Linx TT10 Thermo Transfer printer (TTO printer) kunt u tot een lintbreedte van 110mm printen. Deze folieprinter is daarom ideaal voor het printen van langere berichten, zoals: ingrediëntenlijsten, logo’s en marketinginformatie. Dit betekent vele voordelen omdat u veel informatie kunt printen. Deze veelzijdige Linx TT10 is geschikt voor een scala van toepassingen binnen sectoren zoals snacks, zoetwaren en farmacie.

Optimaal lintverbruik

De Linx TT10 is efficiënt in het lintverbruik doordat het slechts 0.5mm ruimte tussen berichten hanteert. Hiermee wordt het lint optimaal benut. Het lint is eenvoudig en snel te vervangen door de lintcassette. Met de koppeling loze lintdrive wordt het risico op lintonderbrekingen geminimaliseerd.

Gebruiksvriendelijke interface

Het kleuren touchscreen zorgt voor meer gebruiksgemak wat resulteert in minder fouten aan de productielijn. Het scherm is eenvoudig te bedienen en beschikt over storing, waarschuwing en hulpberichten om de productiviteit te optimaliseren.

Voordelen Linx TT10

  • Ideaal voor langere berichten
  • Optimaal lintverbruik
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Codeert met uitzonderlijke flexibiliteit

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.