Linx TT5: printen op flexibele verpakkingsfolie

Wilt u verpakkingsfolie voorzien van THT-data en batchcodes? Dan is de Linx TT5 de oplossing binnen uw bedrijfsproces. Met deze folieprinter codeert u op flexibele verpakkingsfolie waarbij u bent verzekerd van hoge resolutie afdrukken en verbetering van productiviteit en efficiëntie binnen uw productielijn(en).

Toepassingen

Deze Thermo Transfer printer heeft een standaard lintbreedte (tot 55mm) en is met name geschikt voor het afdrukken van THT-data en batchcodes. Deze Linx TT5 is geschikt voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld snacks, zoetwaren en farmaceutica. Deze folieprinter is verkrijgbaar met beschermingsklasse IP55/65, zodat de printer kan worden gebruikt in werkomgevingen die met water worden schoongespoten.

Gebruiksvriendelijke Linx TT5

Deze folieprinter beschikt over een gebruiksvriendelijk full colour touchscreen voor probleemloze bediening en minder fouten aan de productielijn. Met het intuïtieve interface ziet u eerst een preview van uw informatie voor het printproces begint, het WhatYouSeeIsWhatYouGet principe. Via het scherm is ook de lint-, machine- en printstatus te bekijken zodat u altijd inzicht heeft in de prestaties van deze hoge kwaliteit folieprinter.

Lagere bedrijfskosten & hoge flexibiliteit

De thermal transfer printer maakt efficiënt gebruik van het lint met slechts 0,5 mm ruimte tussen berichten. Lintveranderingen zullen minder vaak plaatsvinden bij gebruik van de 1200m linten, de langste standaard linten op de markt. Bovendien schakelt u heel eenvoudig tussen continu of intermitterend printen binnen uw productielijn.

Voordelen Linx TT5

  • Optimaal lintverbruik
  • Gebruiksvriendelijke thermo transfer folieprinter
  • Uitzonderlijke flexibiliteit
  • Ideaal voor THT-data en batchcodes

Meer weten over de Linx TT5? Neem contact op met onze productspecialisten, zij helpen u graag verder.