Intermitterend printen op verpakkingsfolie met de DPMIII Xi

Op zoek naar printmogelijkheden op folieverpakkingen? De Valentin DPM III Xi is een hoge resolutie intermitterende thermo transfer printer voor het rechtstreeks bedrukken van variabele teksten, barcodes en logo’s op uw verpakkingsfolie. Dit type is met zijn zeven verschillende printlengtes uitermate geschikt voor plaatsing op dieptrek- en topsealmachines. De folie printer kan namelijk in één keer meerdere opdrukken aanbrengen over de totale breedte van de verpakkingsfolie, onafhankelijk van het aantal producten die naast elkaar gepositioneerd zijn.

Lintbesparing met de DPMIII Xi

Deze TTO printer is leverbaar in verschillende standaard printbreedtes en printlengtes. Afwijkende printlengtes zijn uiteraard op aanvraag verkrijgbaar. De Valentin DPM III Xi is uitgerust met een lintbesparing systeem. Het systeem print met een resolutie van 300 dpi en ondersteunt het gebruik van thermo transfer rollen tot wel 600 meter, waardoor stilstand tot een minimum wordt beperkt. De Valentin DPM III Xi is uitermate geschikt voor intermitterende verpakkingsmachines. De printers hebben een maximale printlengte van wel 630 mm en een maximale printbreedte van 128 mm en kunnen tot 500 prints per minuut aan. Doordat de te printen informatie vrij programmeerbaar is, beschikt u over een grote flexibiliteit. De bijbehorende folie is leverbaar in printbreedtes van 55 tot maximaal 130 mm.

Gemakkelijk te integreren in verpakkingsmachines

De controller kan lokaal of middels de bijgeleverde ontwerpsoftware door een PC worden aangestuurd. De in- en uitgangen kunnen eenvoudig worden ingesteld van hoog naar laag of van laag naar hoog. Ook dit versoepelt de integratie met allerlei verpakkingsmachines. Met het optionele Touch Panel kunt u één of meerdere printers in een LAN netwerk centraal bedienen en monitoren. Of het nu gaat om een Multivac, Henkovac, CFS, Ultrapak, Repak, Robertpack of een Ulma dieptrekmachine, de Valentin DPM III Xi past overal.

Voordelen Valentin DPM III Xi

  • Hoge resolutie printen
  • Verschillende printlengtes
  • Lintbesparing
  • Flexibel

Meer weten over de Valentin DPM III Xi? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij helpen u graag verder.