Dynacode II Touch: efficiënte, flexibele en snelle folieprinter

Wilt u efficiënt, flexibel en snel bijvoorbeeld een datum of tht printen op uw flexibele verpakking? Dan hebben wij de oplossing voor u. Maak kennis met de nieuwe generatie Thermo Transfer printer (TTO printer): Valentin Dynacode II Touch. De beste continu en intermitterende folieprinter op de markt. Met een intuïtief gebruikersinterface voor optimaal bedieningsgemak.

Intuïtieve gebruikersinterface

De controller van deze folieprinter heeft een intuïtieve gebruikersinterface die bestaat uit een 7 inches touchscreen kleurenscherm met voorbeeldfunctie om de lay-out te controleren. Het werkt volgens het WhatYouSeeIsWhatYouGet principe. Op het display wordt ook weergeven hoeveel transferlint aanwezig is zodat lintwijzigingen snel verlopen en het proces zo min mogelijk stil staat. Het printproces kan eenvoudig worden gecontroleerd met behulp van het controlescherm. Wat zorgt voor efficiëntie aan de productielijn.

Montage Dynacode II Touch

Het montageframe van deze Thermo Transfer printer zorgt voor een eenvoudige integratie in uw verpakkingslijn. De installatie is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen: een maximum aan flexibiliteit. Deze folieprinter kan worden voorzien van een lint tot 900 meter en is hiermee geschikt voor lange productietijden.

Voordelen Valentin Dynacode II Touch

  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Geschikt voor lange productietijden
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Optimaal lintverbruik
  • Uitermate zuinig in gebruik

Wilt u de Valentin Dynacode II Touch binnen uw bedrijfsproces? Neem contact op met onze productspecialisten en zij helpen u graag verder.