Dynacode IP65: geschikt voor stoffige productieomgeving

Coderen in stoffige ruimtes? De Valentin Dynacode IP65 is specifiek ontwikkeld voor plaatsing in stoffige productieomgevingen. Deze Thermo Transfer printer is volledig beschermd in een RVS behuizing en dus uitermate betrouwbaar in elke productieomgeving. U kunt zowel intermitterend als continu printen en heeft de mogelijkheid meerdere folieprinters aan te sturen.

Eenvoudige integratie in verpakkingsmachines

Deze nieuwe generatie TTO printer bedrukt met hoge resolutie allerlei variabelen, 1D, 2D, Composite barcodes, logo’s, etc. De printer kan eenvoudig in zowel horizontale als verticale verpakkingsmachines worden geïntegreerd. Door zijn ontwerp is deze printer direct toepasbaar op zowel intermitterende als continue verpakkingsmachines. Deze Valentin printer is voorzien van een bi-directionele lintcontrole, die zorgt voor een constant gecontroleerde lintspanning. Dit betekent een optimaal lintverbruik en een zeer geringe kans op lintbreuk. Tevens beschikt de Dynacode IP65 over een gebruiksvriendelijk cassette laadsysteem voor het plaatsen van rollen druklint, afhankelijk van de applicatie, tot wel 900 meter. Hierdoor wordt het wisselen tot een minimum beperkt.

Zowel intermitterend als continu printen

Wanneer het gaat om grote productievolumes en handhaving van een hoge en constante printkwaliteit, leggen veel van onze concurrenten de nadruk op de printsnelheid (mm per seconde) van een thermo transfer printer. De Valentin Dynacode IP65 kan afhankelijk van de specificaties zowel intermitterend tot wel 600mm/sec en als continu tot wel 800mm/sec printen. Het systeem is met recht de beste printer in de huidige TTO markt te noemen.

Eén of meerdere Dynacode IP65 folieprinters aansturen

De controller van deze TTO printer kan lokaal of middels de bijgeleverde ontwerpsoftware direct door een PC worden aangestuurd. Met het optionele Touch Panel kunt u één printer, of meerdere printers in een LAN netwerk, centraal bedienen en monitoren. Standaard beschikt de Valentin Dynacode IP65 over een webserver waardoor men gemakkelijk via een webbrowser, bijvoorbeeld Internet Explorer, de parameters kan aanpassen.

Voordelen TTO printer Valentin Dynacode IP65

  • Betrouwbaar in elke productieomgeving
  • Optimaal lintverbruik
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hoge printsnelheid

Wilt u de Valentin Dynacode IP65 binnen uw bedrijfsproces? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.