Toshiba B-EX4T2: voor veeleisende industriële omgevingen

Bent u op zoek naar een robuuste en duurzame desktop printer die inzetbaar is in veeleisende industriële omgevingen? Dan is de Toshiba B-EX4T2 printer van Toshiba de juiste oplossing voor u. Deze desktop printer is inzetbaar in een breed scala van toepassingen. De printer levert zeer goede printprestaties en kan zelfs printen op 600 dpi.

Krachtige printoplossing voor veeleisende omgevingen

De Toshiba B-EX4T2 is een kwalitatieve en krachtige printoplossing voor industrieel gebruik. De afdrukmodule is inzetbaar in de meest uiteenlopende omgevingen en bestaande netwerken. De printer is ontworpen voor een veeleisende industriële omgeving. Met een snelle verwerking van de data en een printsnelheid tot 305 mm per seconde zijn deze printers zeer productief.

Snel en hoge kwaliteit

De B-EX4T2-printers zijn beschikbaar in 203 of 300 dpi voor de meest gangbare toepassingen. Voor specifiek of specialistisch gebruik kan deze printer op 600 dpi afdrukken. De combinatie van snelheid en kwaliteit maakt deze printers uniek in de markt.

Toshiba B-EX4T2

De B-EX4T2 is een hoogwaardige lijn midrange printers voor een breed scala van toepassingen met Flathead technologie voor goede printprestaties. Bovendien is deze printer zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een laag energieverbruik.

Printerspecificaties

  • Resolutie: 203 dpi / 300 dpi / 600 dpi
  • Maximale printbreedte: 104 millimeter
  • Maximale printsnelheid: 305 millimeter per seconde

Voordelen van de Toshiba B-EX4T2 printer

  • Krachtige printoplossing voor veeleisende omgevingen
  • Snelle printer die print in hoge kwaliteit
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Laag energieverbruik

Wilt u meer informatie over Toshiba’s B-EX4T2 desktop printers? Neem dan contact op met onze desktop specialisten. Wij helpen u graag verder.