Toshiba BA410: Printer voor robuuste productieomgevingen

Met de Toshiba BA410 kunt u snel en flexibel etiketten printen. Deze printer is daarnaast voorzien van een metalen behuizing, dus zeer geschikt voor robuuste productieomgevingen. De printer bevat een geheel nieuwe processor en een toekomstgericht besturingssysteem. Dit zorgt voor betrouwbare topprestaties en tal van connectiemogelijkheden. Ontwikkeld om met de uitdagingen van een steeds veranderende werkomgeving mee te kunnen.

Minimale downtime met de Toshiba BA410

De BA410 desktop printer van Toshiba print tot 203,2 millimeter per seconde. Tegelijkertijd is het systeem uiterst betrouwbaar, waardoor de downtime minimaal is, zelfs onder zware omstandigheden.

Toekomstgericht besturingssysteem

Het OS-platform ondersteunt de emulatie van verschillende printertalen, wat een eenvoudige integratie in complexe IT-omgevingen mogelijk maakt. Deze uitbreidbare OS-architectuur zorgt ervoor dat zelfs de nieuwste technologische standaarden en vereisten geen enkel probleem vormen.

Compact & handig design

Het functionele ontwerp van de BA410 desktop printer met medialading aan de voorkant, zorgt dat media eenvoudig vervangen kan worden. Deze printer is met zijn stevige metalen behuizing zeer geschikt voor robuuste productieomgevingen.

Voorzien van RFID technologie

Deze tafelprinter is voorzien van Toshiba’s unieke RFID-technologie. Daardoor zijn vele toepassingen in meerdere markten mogelijk. Dankzij deze optie biedt de BA410 serie toekomstbestendige oplossingen die gewoonlijk alleen voor industriële printers zijn voorbehouden.

Printerspecificaties

  • Resolutie: 203 dpi
  • Maximale printbreedte: 105,7 mm
  • Maximale printsnelheid: 203,2 mm/seconde

Voordelen Toshiba BA410

  • Uitstekende productiviteit door hoge printsnelheden
  • Mogelijkheid om RFID-labels en -tags te produceren
  • Verschillende connectiemogelijkheden, waaronder Bluetooth
  • Gebruiksvriendelijke printer
  • Diverse functies en opties beschikbaar

Neem voor meer informatie over de Toshiba BA410 contact op met onze specialisten.