Leich und Mehl PAW 2000-H: handmatig prijs-weeg-etiketteren

Het weeg-prijs-etiketteersysteem Leich und Mehl PAW 2000-H is specifiek voor handmatig gebruik voor industriële toepassingen. Dit systeem is van hoge kwaliteit en zeer bedrijfszeker en onderhoudsarm. Deze is gebaseerd op de beproefde PAW 80-serie, bekend om haar minimale slijtage en lange levensduur. Met deze machine heeft u de machine met de laagste TCO (Total Costs of Ownership).

De Leich und Mehl PAW 2000-H is een flexibele, krachtige, betrouwbare en solide prijs-weeg-etiketteermachine. De veelzijdige oplossing voor alle doeleinden binnen de industriële weeg-prijs-etikettering. Optimaliseer de machine met extra printers en andere apparatuur accessoires.

Display van de PAW 2000-H

Het systeem werkt met een op een industrie PC-gebaseerd controlesysteem. Deze bevat een helder TFT/LCD display die duidelijk leesbaar is. Het display is optioneel verkrijgbaar met touchscreen. De machine werkt volgens het WhatYouSeeIsWhatYouGet principe, het design label op het display is het werkelijke label. Optioneel kunt u gewichtscontrole toevoegen zodat u nog zekerder bent van de juiste variabele informatie op uw etiket.

Artikel- en labelbeheer

Met dit systeem van Leich und Mehl kunt u zelf uw etiketten opmaken en bent u vrij in het bepalen van het aantal PLU’s, tekstregels en tekens per regel. De algemene lettertypen zijn beschikbaar in alle lettergroottes net als de gangbare barcodes. Er is de mogelijkheid in het verdelen van het gewicht bereik in alle secties met elk eigen eisen per PLU.

Aansturing met de LANScale PC Suite software

Het PAW 2000-H prijs-weeg-etiketteersysteem werkt feilloos met de LANScale PC Suite software. U heeft met deze software altijd inzicht in uw complete weeg-prijs-etiketteer proces. Dat stelt u in staat om de systemen en printtaken real-time te monitoren en controleren. Wanneer u meerdere PAW 2000-H systemen in huis heeft, is het mogelijk al deze systemen aansluiten op deze software. Zodoende produceert u efficiënter met minder kan op fouten.

Voordelen Leich und Mehl PAW 2000-H

  • Hoge kwaliteit en bedrijfszekerheid
  • Laagste TCO in de prijs weeg wereld
  • Vrij in design van het etiket
  • Weegbereik PLU willekeurig onderverdelen
  • Mogelijkheid om extra printers en andere accessoires apparatuur aan te sluiten
  • Perfecte aansturing met de LANScale PC Suite software

Wenst u meer informatie over de Leich und Mehl PAW 2000-H weeg-prijs-etiketteersysteem? Neem contact met ons op en onze productspecialist helpt u graag verder.