Continu het gewicht van uw bulkproducten detecteren

Met onze weegbanden bent u in staat om continu het gewicht van uw te verwerken bulkproduct te detecteren. Hiermee kunnen uw productieprocessen bewaakt worden, de grondstofstromen geregistreerd en de partijen in de productielijnen worden gevolgd. Onze productspecialisten adviseren u graag over onze mogelijkheden.

Onze weegbanden verkrijgbaar in verschillende configuraties

Onze Pen-Tec weegbanden zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties van breedte, lengte en capaciteit. De geavanceerde elektronica en de koppeling met het hoogwaardige weegsysteem zorgen op uw productielijn voor hoge productiviteit en grote precisie. Onze weegbanden zijn bovendien geschikt in de meest zware werkomgevingen.

Eenvoudige integratie in machinebehuizing

De geavanceerde verwerkingselektronica, met een groot 12 inch touchscreen, kan worden geïntegreerd in de machinebehuizing of met een extern display. De unit zorgt voor totale supervisie en interactie met bedrijfssystemen via Communicator (Industry 4.0) of Profinet-Ethernet IP-communicatieprotocollen. Ook is er hulp op afstand alsook een externe display beschikbaar.

Uw voordelen

  • Continue gewichtdetectie
  • Bewaking van uw productieproces
  • Registratie van de grondstofstromen
  • Verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes en capaciteit

Bent u geïnteresseerd in een van onze weegbanden? Of wilt u meer informatie over continue gewichtsdetectie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.