Werkvoorbereider

De Koningh Coding & Labeling BV is de grootste speler in Nederland op het gebied van industriële codeer- en etiketteersystemen. Deze systemen worden geïnstalleerd en onderhouden door ons uitgebreide en gekwalificeerde service team. Onze jonge organisatie telt ruim 70 mensen en kenmerkt zich als sterk oplossingsgericht, klantgericht, flexibel en gedreven. In verband met de groei van de onderneming zijn wij op zoek naar een nieuwe werkvoorbereider!

Ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider?

Een veelzijdige functie voor een stressbestendig persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een groot coördinerend vermogen. Je bereidt de installatie, die bij de klant plaats vindt, voor en plant deze in overleg met de klant. Je controleert of alle materialen aanwezig zijn en de service engineer alle kennis heeft om de installatie goed uit te kunnen voeren. Machines komen mede door jouw betrokkenheid compleet bij de klant aan alwaar ze succesvol geïnstalleerd worden. Mochten er na de installatie nog onopgeloste punten zijn, dan rust je niet totdat deze zijn verholpen. Zowel technisch als plan technisch ga je door tot de juiste oplossing gevonden is.

Naast je werkzaamheden als werkvoorbereider ondersteun je de helpdesk en de planning in drukke tijden. Denk hierbij aan het beantwoorden van klantvragen en het inplannen van de service engineers.

Je bent de spil tussen de afdelingen inkoop, verkoop, logistiek en service, waarin de juiste balans tussen efficiency en klanttevredenheid altijd voorop staat. Je denkt actief mee over het optimaliseren van de lopende processen en je hebt een helikopterview over het geheel.

Gezien de veelzijdigheid van de functie verzorgen we een uitgebreide opleiding. Je start met producttrainingen en loopt mee met verschillende collega’s. Hierdoor leer je veel van de producten, maar ook van de procedures en klanten. Na deze periode ga je als werkvoorbereider vanuit ons kantoor in Duiven aan de slag.

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO niveau 4 opleiding (of hoger) en affiniteit met techniek
 • Je houdt gemakkelijk overzicht en kan veel ballen tegelijk in de lucht houden
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent analytisch sterk, stressbestendig, proactief, daadkrachtig  en resultaatgericht
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je bent enthousiast en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Ervaring in een soortgelijke functie mag, maar hoeft niet

Interesse?

De Koningh Coding & Labeling biedt volop bewegingsruimte in je dagelijkse werk en uitstekende arbeidsvoorwaarden in een ambitieuze kwaliteitsgerichte organisatie met een goed imago. Je kunt naar deze functie solliciteren door een email met CV te sturen aan Marina Toussaint.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt of zip bestanden en maximaal 5MB