Gezocht: Werkvoorbereider

Werkvoorbereider, onze spil binnen de service afdeling!


Wie zoeken wij?

Het betreft een veelzijdige functie voor een stressbestendig persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een groot coördinerend vermogen.

Je bereidt de installatie, die bij de klant plaats vindt, voor en plant deze in overleg met de klant. Je controleert of alle materialen aanwezig zijn en de service engineer alle kennis heeft om de installatie goed uit te kunnen voeren. Machines komen mede door jouw betrokkenheid compleet bij de klant aan alwaar ze succesvol geïnstalleerd worden. Mochten er na de installatie nog onopgeloste punten zijn, dan rust je niet totdat deze zijn verholpen. Zowel technisch als plantechnisch ga je door tot de juiste oplossing gevonden is.

Je bent de spil tussen de afdelingen inkoop, verkoop, logistiek en service, waarin de juiste balans tussen efficiency en klanttevredenheid altijd voorop staat. Je denkt actief mee over het optimaliseren van de lopende processen en je hebt een helikopterview over het geheel. Kortom, een waardevolle functie met veel afwisseling in ons prachtige bedrijf.

Gezien de veelzijdigheid van de functie verzorgen we een uitgebreide opleiding. Je start met producttrainingen en loopt mee met verschillende collega’s. Hierdoor leer je niet alleen veel van de producten, maar ook van de procedures en klanten. Na deze periode ga je als werkvoorbereider vanuit ons kantoor in Duiven aan de slag.

Wie zijn wij?

De Koningh Coding & Labeling BV is de grootste speler in Nederland op het gebied van industriële codeer-, etiketteer- en inspectiesystemen. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Loop maar eens door de supermarkt. Al die snackverpakkingen met een houdbaarheidsdatum of alle verschillende biertjes in de schappen. Deze zijn veelal bedrukt met een THT-datum of batchcode. En denk ook eens aan de pakketten die je ontvangt via internet. Deze dozen zijn altijd voorzien van een verzendlabel (ofwel verzendetiket) met hierop een houdbaarheidsdatum, adresgegevens of andere belangrijke data. De machines die dat realiseren zijn onze passie!

Wat bieden wij?

 • We laten jou een unieke wereld achter de schermen zien bij heel veel bedrijven waar je veel van leert.
 • Je komt terecht in een gezellig en warm bedrijf. We werken niet alleen hard, maar we lachen ook hard en organiseren regelmatig uitstapjes en feestjes!
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen (op basis van 40 uur)
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van coaching, opleiding en training
 • Op kantoor hebben we een gezamenlijke lunch en vers fruit. Op vrijdag sluiten we de week af met de vrijdagmiddagborrel.
 • Een grote groep met technische freaks; oftewel jouw collega’s.

Jouw checklist?

 • Je hebt een MBO niveau 4 opleiding (of hoger) en affiniteit met techniek.
 • Je houdt gemakkelijk overzicht en kan veel ballen tegelijk in de lucht houden.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je bent analytisch sterk, stressbestendig, proactief, daadkrachtig  en resultaatgericht.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je bent enthousiast en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Ervaring in een soortgelijke functie mag, maar hoeft niet.

Interesse?

Naast een zeer boeiend productengamma en een uitdagende werksfeer bieden wij natuurlijk een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij de coördinerende vaardigheden om onze klanten verder te helpen? En de persoonlijkheid om een onvergetelijke indruk achter te laten? Reageer dan op de vacature! Stuur jouw motivatie en CV naar Marina Toussaint en dan zien wij je snel.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt of zip bestanden en maximaal 5MB