X-ray en controlewegen in één machine

Bevindt u zich in de levensmiddelenindustrie? Dan wilt u toch ook productveiligheid kunnen garanderen! Met ons systeem waarin zowel x-ray (röntgeninspectie) als een controleweger is geïntegreerd, kunt u niet alleen metalen opsporen in uw producten, maar ook andere materialen en zelfs uw producten controleren op gewicht. En dit in één compact systeem. U bent altijd verzekerd van de beste kwaliteitscontrole.

Ieder type verpakking controleren

Dit combisysteem x-ray en checkweger is in staat ieder type verpakking te controleren. Zowel op gewicht als intensieve detectie van metalen, plastic, steen, rubber en botresten, vreemde objecten, ontbrekende producten en vormen middels röntgen. De röntgeninspectie en controleweger zijn gecombineerd in één systeem met één interface en zorgt voor constante en optimale kwaliteitscontrole van uw producten.

Integratie van één of elk van de bovengenoemde mogelijkheden is mogelijk om de end-of-line nauwkeurigheid en de hoogst mogelijke productveiligheid te garanderen. Deze kwaliteitscontrolesystemen werken bij hoge snelheden, waarmee ze geschikt zijn voor integratie in snelle productielijnen.

MID gecertificeerd

Dit combisysteem is MID (Measuring Instruments Directive) gecertificeerd. Dit betekent dat deze voldoen aan een Europese richtlijn met essentiële vereisten voor een groot aantal meetinstrumenten (2004/22/CE).

Voordelen van ons Pen-Tec Combisysteem x-ray/controleweger

  • Checkweger en x-ray (röntgeninspectie) in één compact systeem
  • Altijd optimale kwaliteitscontrole
  • Controle en inspectie van ieder type verpakking
  • Eenvoudige bediening
  • Voldoet aan de belangrijkste certificeringsnormen

Wilt u meer informatie over ons Pen-Tec Combisysteem x-ray/controleweger, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten adviseren u vanzelfsprekend graag.