CAB SQUIX 6.3: Betrouwbaar extra grote labels printen

Wanneer u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare industriële labelprinter die extra grote labels kan printen, dan is onze CAB SQUIX 6.3 de juiste oplossing. De behuizing van deze desktop printer is gemaakt van hoogwaardige materialen en is compact en functioneel vormgegeven. Ongeacht of de SQUIX printer wordt bediend als standalone oplossing, een PC applicatie of in een netwerk, de printer is altijd uitermate betrouwbaar. De high speed processor zorgt voor zowel een snelle baanverwerking als onmiddellijke label output.

Extra grote labels printen

Wanneer u veel informatie op uw etiketten wilt printen, is de CAB SQUIX printer ideaal. Deze labelprinter kan tot wel 168 millimeter breed printen. Met een snelheid van 250 millimeter per seconde.

Gemakkelijke bediening en hoge betrouwbaarheid

De professionele SQUIX-labelprinter past bij een breed scala aan industriële toepassingen. De printer is ontwikkeld met de nadruk op eenvoudige en gemakkelijke bediening en hoge betrouwbaarheid.

Klantspecifieke oplossingen mogelijk

De printmechanica en het chassis zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen qua vorm en functie perfect bij elkaar. Een groot aantal randapparatuur en software maakt klantspecifieke oplossingen mogelijk.

Ook leverbaar met snijmes en stapelaar

De printers kunnen ook geleverd worden met snijmes en stapelaar. Wanneer de bedrukte materialen direct gesneden en gestapeld moeten worden is deze optie ideaal. Wanneer de maximale stapelhoogte is bereikt, stopt de printer automatisch met printen. Zodoende kunt u altijd nauwkeurig werken in iedere situatie.

Printerspecificaties

  • Resolutie: maximaal 300 dpi
  • Maximale printbreedte: 168 mm
  • Maximale printsnelheid: 250 mm/seconde

Waarom deze CAB SQUIX 6.3?

  • Professionele industriële labelprinter
  • Gemakkelijke bediening en hoge betrouwbaarheid
  • Te gebruiken als stand-alone, in pc-applicatie of in netwerk
  • Leverbaar met snijmes en stapelaar

Voor meer informatie over deze industriële desktop printer, neem contact op met onze desktop specialisten. Zij adviseren u graag.