Dozenprinters met uitzonderlijke codeerkwaliteit

Uiteraard moeten ook verpakkingen en omdozen worden voorzien van coderingen. Daarvoor zijn meerdere hoge resolutie inkjet machines ontwikkeld. Speciaal voor het aanbrengen van grote hoeveelheden tekst, zoals logistieke informatie, THT data, logo’s of barcodes coderen op poreuze of op niet-poreuze materialen. Wij hebben alle technologieën (Trident, Xaar en Cartridge) in huis, evenals vele inktsoorten.

Goed alternatief voor etiketten en voorbedrukte dozen

Door gebruik te maken van een dozenprinter krijgt ieder productiebedrijf meer vrijheid. Allereerst wordt exact geprint wat er nodig is, zonder verspilling. Daarnaast scheelt het een hoop magazijnruimte, want meerdere etiketformaten en allerlei voorbedrukte dozen op voorraad houden is niet meer nodig.

Moderne alleskunner

Deze inkjet printers zijn beschikbaar in meerdere modellen en kunnen een printhoogte van maximaal 18, 54, 72 tot 144 millimeter realiseren. Door de robuuste en compacte uitvoering passen de hoge resolutie inkjets zelfs in de smalste productielijnen. Ook kan er geprint worden in zware productieomstandigheden.

Speciale hoge resolutie inkjet printer voor de chemische industrie

De ALE TC Twin print in één keer twee kleuren, zoals gevarenklassen volgens GHS. Het pictogram in het rood en de benodigde tekst in het zwart. Dit geldt zowel voor de productverpakkingen van zuivere chemische stoffen en mengsels als de omdozen voor deze producten.

Waarom hoge resolutie inkjet?

  • Robuuste en compacte dozenprinter
  • Grote hoeveelheden variabele informatie aanbrengen, zoals logistieke informatie, THT data, logo’s of barcodes printen op poreuze of op niet-poreuze materialen
  • In hoge resolutie printen
  • Alternatief voor etiketten en voorbedrukte dozen
  • Twee kleuren printer beschikbaar
  • Goedkoper dan etiketten
  • Bijbehorende inkten en solvents

Wilt u meer informatie over het coderen met hoge resolutie inkjet? Neemt u dan contact op met onze product specialisten. Zij adviseren u graag.