Altijd bewezen kwaliteit!

Wij vinden het belangrijk om bij alles wat wij doen uitstekende kwaliteit te leveren. Daarom kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit en evalueren wij continu de kwaliteit van onze producten. Daarnaast volgen onze medewerkers uitgebreide product- en servicetrainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. En hebben wij wij gekwalificeerde service engineers die productkeuringen voor u verzorgen. Verder kijken wij kritisch naar onze bedrijfsprocessen. Om hierbij de hoge kwaliteit te waarborgen zijn wij ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Voor ons essentieel om een slagvaardige organisatie te zijn met bewezen kwaliteit.

ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem

Met dit kwaliteitsmanagementsysteem kunnen wij voortdurend de kwaliteit van al onze activiteiten bewaken en beheren. ISO 9001 is wereldwijd de meest erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en beschrijft de manieren om op consistente wijze prestaties en diensten te leveren.

VCA certificaat

Deze uitgebreide checklist gaat in op de thema’s: veiligheid, gezondheid en milieu. Speciaal ontwikkeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Bij ons gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

NMi erkend keurder van weegsystemen

Na een installatie of reparatie van uw Leich und Mehl of Pen-Tec weeginstrument(en) keuren wij deze direct, zodat uw apparatuur weer aan alle eisen voldoet en uw productie meteen gestart kan worden. Samen kijken we naar het beste moment om de keuring uit te voeren, zodat uw productie er vrijwel geen last van heeft.

Privacyverklaring

Uw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens De Koningh Coding & Labeling van u en uw bedrijf verzamelt en hoe we die gebruiken.