Altijd een passende etiketteeroplossing

Welk soort verpakkingen of producten u ook wilt etiketteren, alles is mogelijk. Van dozen labelen tot het aanbrengen van een etiket op saladebakjes, flessen, potten of blikken. Onze etiketteersystemen leveren ongekende mogelijkheden door hun modulaire opbouw. Zijn uw producten lang, kort, hol, bol, conisch of rechthoekig? Wij hebben de juiste oplossing!

Flexibel labelen

Met onze etiketteeroplossingen kunt u uitermate efficiënt werken. Wij bieden etiketteermachines aan van hoge kwaliteit merken zoals: ALtech, Germark en Gernep. Ieder merk onderscheidt zich met zijn eigen kwaliteiten op het gebied van etiketteren. Zo kunnen wij front-back (tweezijdig), rondom, onder-boven, hoek, C-labeling en tamper evident labelen. Het instellen van de machines is eenvoudig en etiketwissels gebeuren in een handomdraai. Onze labelingsystemen plaatsen op iedere positie nauwkeurig uw etiket. Daarmee heeft uw product altijd het juiste etiket met de gewenste uitstraling. Ongeacht of het etiket van papier, kunststof of transparant materiaal is.

Totaaloplossing met supplies en service

Wij kunnen u het totaalpakket bieden rondom het labelen van uw producten. Naast de aanschaf van het etiketteersysteem kunt u bij ons ook terecht voor supplies, zoals blanco en voorbedrukte etiketten. Ook bieden wij preventief onderhoud aan voor de etiketteermachine(s) en kunt u kiezen voor een servicecontract.

Waarom onze etiketteermachines?

  • Altijd de gewenste informatie en productdeclaratie
  • Ieder product de juiste uitstraling
  • Labelen op elke gewenste positie met onze etiketteermachines
  • Non-stop etiketteren verhoogt uw productiviteit
  • Totaalpakket: machines, etiketten en servicecontract

Bent u geïnteresseerd in een van onze etiketteersystemen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het etiketteren? Neem contact met ons op en onze productspecialisten adviseren u graag.