Optimale service en onderhoud

U wilt natuurlijk dat uw codeerprinters en labelingmachines altijd optimaal presteren. Om dit te realiseren hebben uw machines goede service en het juiste onderhoud nodig. Ons serviceteam van ruim vijfentwintig professionals is verdeeld over heel Nederland. Waardoor zij altijd snel ter plaatse zijn. Onze engineers zijn echte techneuten met een enorme passie voor codeer- en etiketteermachines en helpen u graag. Door veel aandacht te besteden aan opleiding blijft ons serviceteam op de hoogte van de laatste stand der techniek.

24/7 bereikbaar voor onze klanten

Onze service stopt niet bij uw dagploeg. Wij zijn 24 uur per dag, het jaar rond, bereikbaar en beschikbaar. Onze deskundige technische helpdesk medewerkers geven u direct telefonisch advies, zodat u meteen aan de slag kunt. Heeft u hulp op locatie nodig? Dan regelen wij een service engineer die snel ter plaatse is.

Service op afstand

Wilt u liever technische ondersteuning op afstand? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden u deze service via WhatsApp, TeamViewer, videobellen en remote service.

Snelheid, kennis en voorraad

De servicebussen van onze service engineers worden ‘s nachts beleverd. Daardoor grijpen zij nooit mis bij het verhelpen van storingen op locatie en helpen wij u direct. De combinatie van snelheid, kennis en grote voorraad maakt onze service uniek in Nederland.

Onderhoudscontracten op maat

Om uw apparatuur in goede conditie te houden en ervoor te zorgen dat het periodieke onderhoud tijdig wordt uitgevoerd, sluiten wij steeds vaker onderhoudscontracten af. Door tijdig preventief onderhoud voorkomt u ongewenste stilstand. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Trainingsmogelijkheden

Voor de juiste bediening van uw codeer- of etiketteersysteem bieden wij trainingen aan. Naast onze specifieke operatortrainingen kunnen wij ook een maatwerktraining voor uw technische afdeling verzorgen. Daarmee bent u in staat om zelf eerstegraads storingen direct te verhelpen.

Wat maakt onze service uniek?

  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar
  • Direct storingen verhelpen
  • Servicebussen vol met onderdelen
  • Professionele trainingen mogelijk
  • Reservesystemen veelal direct beschikbaar
  • Altijd de wil om u zo snel mogelijk te helpen