Optimale service en onderhoud

Op zoek naar goede service en het juiste onderhoud? Wij hebben een serviceteam van twintig professionals verdeeld over heel Nederland. Echte techneuten met een enorme passie voor codeer- en etiketteermachines.

Wist u dat onze service niet stopt bij uw dagploeg? Wij zijn namelijk 24 uur per dag, het jaar rond, bereikbaar en beschikbaar. Met onze ervaren technische helpdesk medewerkers die u graag telefonisch advies geven, zodat de stilstand van uw processen minimaal is. Is er hulp op locatie nodig? Dan bekijkt onze planning welke service engineer het snelst ter plekke kan zijn. U krijgt bij een servicebezoek geen probleemanalyse, maar direct hulp!

Ongewenste stilstand voorkomen

Om uw apparatuur in goede conditie te houden en ervoor te zorgen dat het periodieke onderhoud tijdig wordt uitgevoerd, sluiten wij steeds vaker onderhoudscontracten af. Door tijdig preventief onderhoud voorkomt u ongewenste stilstand. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Servicebussen altijd vol met onderdelen

De servicebussen van onze service engineers worden ’s nachts beleverd door TNT Innight. Daardoor grijpen zij nooit mis bij het verhelpen van storingen op locatie. De combinatie van snelheid, kennis en voorraad maakt onze service uniek in Nederland.

Trainingen voor professionals

Juiste bediening van uw codeer- of etiketteersysteem is van essentieel belang. Naast onze specifieke operatortrainingen kunnen wij ook een maatwerktraining voor uw technische afdeling verzorgen. Dat stelt u in staat om zelf eerstegraads storingen direct te verhelpen.

Wilt u gebruik maken van onze service en onderhoud? Neem contact met ons op.