Premium occasions

Op deze pagina presenteren wij onze actuele voorraad aan tweedehands codeer- en etiketteermachines. Al deze systemen zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en hebben een complete servicebeurt gekregen. Heeft u interesse in één van onze premium occasions? Neem dan contact op met onze specialisten voor meer informatie over onze occasions!

Premium occasion van de maand!

ALtech ALcode

Print & Apply systeem

Met één systeem etiketten inprinten en direct aanbrengen is mogelijk met deze ALtech ALcode. Dit model is voorzien van een multiformaat afblaasunit voor labels van 40/40 mm tot 100/100 mm.

Meer informatie?

 

Leich & Mehl PAW 2000-S

Weeg-prijs-etiketteersysteem

Met deze machine kunt u op hoge snelheid automatisch wegen, prijzen en etiketteren. Ideaal voor variërende producten tussen de 50 gram en 3000 gram.

Meer informatie?

ALE Nano 18

Hoge resolutie inkjet

De compacte Nano is een autonome all-in-one printer met een vijf inch touchscreen, een controller, inktsysteem en printkop.

Meer informatie?

Linx 5900

Kleinkarakter inkjet

De continue inkjet printer Linx 5900 is specifiek ontwikkeld voor het coderen onder standaard productieomstandigheden met coderingen van maximaal drie regels.

Meer informatie?

Linx TT5

Folieprinter

Met deze thermal transfer printer maakt u strakke prints op uw flexibele verpakkingsfolie. Deze machine wordt vaak ingezet voor het op hoge kwaliteit afdrukken van THT-data en batchcodes op folieverpakkingen.

Meer informatie?

SATO industriële printer

Desktop printer

Robuuste desktop printer van SATO voor het afdrukken van etiketten tot 4 inch printbreedte. Met hoge printkwaliteit tot 600 dpi en daardoor geschikt voor veel toepassingen.

Meer informatie?

Linx 7900

Kleinkarakter inkjet

De Linx 7900 printer kan tot vijf printregels printen en aan allerlei verschillende codeerbehoeften voldoen. Het unieke reinigingssysteem maakt de printkop automatisch schoon wanneer de printer wordt uitgeschakeld.

Meer informatie?

ALtech ALcode P

Pallet labeling

Deze machine kan etiketten printen en aanbrengen op twee zijden van de pallet in één stop. Dit SSCC label voldoet volledig aan de eisen van de EAN 128 norm (GS1).

Meer informatie?

Valentin Dynacode 107

Folieprinter

De bekende continu en intermitterende folieprinter van Valentin. Deze betrouwbare machine is eenvoudig te integreren in iedere productielijn. Voorzien van simpel kliksysteem om snel printlint te wisselen.

Meer informatie?

ALtech ALbelt

Etiketteermachine

Etiketteersysteem om een label aan te brengen op de voorzijde of bovenkant van een product of verpakking. Speciale uitvoering met twee transportbandjes om artikelen na labeling terug te brengen naar de startzijde.

Meer informatie?