Print engines voor de meest uiteenlopende toepassingen

Een print engine is een door de printer fabrikant specifiek ontwikkelde uitvoering van hun industriële printer, geïntegreerd in een Print & Apply systeem. Deze unit zorgt ervoor dat naast nauwkeurig printen ook een signaal uitwisseling met het Apply systeem mogelijk is. Het Apply systeem zorgt er dan ‘on demand’ voor dat het etiket met de unieke informatie direct wordt aangebracht op een doos of verpakking. Deze print engines werken daarom naadloos samen met het Apply systeem. Samen vormen zij het Print & Apply systeem.

Op hoge snelheid inprinten met onze print engines

Vrijwel iedere branche maakt gebruik van onze industriële print engines. Op hoge snelheid en met de beste kwaliteit printen onze printmodules de noodzakelijke informatie, zoals een logo, tekst, barcode of artikelnummer in op een etiket of label.

Altijd aan uw wensen voldoen

In ons assortiment hebben we verschillende soorten printmodules beschikbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Of u bijvoorbeeld lage of hoge volumes wilt printen. Of dat de print engine in goede of zware omstandigheden een print moet aanbrengen. Ze zorgen altijd voor de beste én nauwkeurigste printresultaten. Hiermee voldoen wij altijd aan uw wensen.

Diverse merken

De merken die wij voeren zijn: CAB, Datamax (Honeywell), Novexx, SATO, Valentin en Zebra.

Voordelen van onze print engines

  • Naadloze integratie van iedere print engine in onze etiketteersystemen
  • Nauwkeurig inprinten
  • Geschikt voor vele toepassingen
  • Op hoge snelheid inprinten
  • Printmodules voor al uw wensen

Wanneer u meer informatie wilt over onze engines, neem dan contact op met onze product specialisten. Zij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor u.