Kleinkarakter inkjet is contactloos printen op hoge snelheid

Met de continue inkjet printers van Linx kunt u teksten, barcodes, THT-data, logo’s of afbeeldingen printen op vrijwel alle materialen. Deze methode van contactloos printen is geschikt voor veel verschillende toepassingen, zoals: plastic, glas, metaal, folie, rubber of direct op producten. Vaak gaat het om variabele informatie met maximaal vijf regels. Deze gegevens worden met zeer hoge printsnelheid door de inkjet printer aangebracht, zonder contact te maken met het te printen oppervlak.

Hoge printsnelheid en in alle richtingen printen

Linx kleinkarakter inkjet printers zijn ideaal om op hoge snelheid op bewegende producten (dynamisch) coderingen aan te brengen. Daarnaast kan variabele informatie op iedere zijde van producten en verpakkingen geprint worden. Bovendien is elke inkjet printer gemakkelijk te bedienen en in te stellen, zodat de printer direct in gebruik kan worden genomen. Informatie kan meteen worden aangepast via de printer of centrale aansturing met een softwarepakket.

Professionele inkten voor printen op alle materialen

Alle Linx standaard inkten en solvents zijn uit voorraad beschikbaar en geschikt voor veel voorkomende toepassingen. Daarnaast zijn er speciale inkten en solvents voor uitdagende oppervlakken en extreme productieomgevingen. Voor iedere applicatie heeft Linx de juiste printoplossing met bijbehorende supplies.

Waarom coderen met kleinkarakter inkjet?

  • Contactloos printen op vrijwel elk materiaal
  • Gemakkelijke integratie van de inkjet printers in uw productielijn
  • Coderen in de meest veeleisende omgevingen op zeer snelle productielijnen
  • Voorkom fouten met eenvoudige softwarekoppelingen
  • Professionele inkten voor printen op alle materialen
  • Enorme flexibiliteit

Wilt u meer informatie over het coderen met continue inkjet printers? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag over de juiste codeeroplossing.