Elk product voorzien van uniek gewicht, prijs en etiket

Producenten in de vlees-, vis- en kaasindustrie gebruiken vrijwel altijd een weeg-prijs-etiketteersysteem. Steeds meer machines vinden ook hun aftrek in de AGF- en maaltijdindustrie. Alleen dan kan er op elk product de unieke variabele informatie worden toegevoegd. Met de volautomatische weeg-prijs-etiketteersystemen van Leich und Mehl is het mogelijk om tot 160 verpakkingen per minuut nauwkeurig te etiketteren. Bovendien heeft u met onze high end machines van Leich und Mehl de hoogste capaciteit en de laagste TCO (Total Costs of Ownership) in de prijs weeg wereld!

Laagste TCO met onze systemen van Leich und Mehl

Met deze weeg-prijs-etiketeersystemen heeft u de laagste TCO in de prijs-weeg wereld. Bij de aanschaf van deze machine heeft u niet alleen het meest solide systeem met de langst mogelijke levensduur, maar ook een machine met de meest nauwkeurige en duidelijke labels op uw verpakkingen. Deze systemen van Duitse origine staan bekend om  maximale betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten. Zodoende heeft u altijd het beste weeg-prijs-etiketteersysteem in huis.

Eenvoudig en betrouwbaar weeg-prijs-etiketteren

De systemen van Leich und Mehl zijn erg gebruiksvriendelijk. Vooral het automatisch instellen van snelheid, labelhoogte en labelpositionering met verschillende teksten werkt erg efficiënt. De te gebruiken etiketsjablonen worden opgeslagen in de machine en kunnen eenvoudig worden gewisseld. Daarbij is op het scherm te zien welk etiket op dat moment wordt geprint. Zodoende neemt de kans op foutief geëtiketteerde producten aanzienlijk af. Door de modulaire opbouw kan gekozen worden voor enkel boven- of onderetiketteren, maar een combinatie is uiteraard ook beschikbaar. Verder is weeg-prijs-etiketteren met onze Leich und Mehl systemen gemakkelijk aan te sluiten op andere machines, zoals sorteerders.

Handig ℮-wegen

Verder is het ℮-wegen voor veel producenten in de voedingsindustrie een interessante mogelijkheid. Hierbij wordt het gemiddelde vereiste gewicht ingevoerd, maar met een kleinere tolerantie. Hierdoor voldoet het gemiddelde gewicht van de partij aan de eisen en is er aanmerkelijk minder uitstoot. Afhankelijk van het verpakkingsproces kan gekozen worden voor het daadwerkelijk van de band stoten of het simpelweg niet etiketteren van het product dat te veel afwijkt.

Erkend keurder

Wij zijn gecertificeerd om na een reparatie aan niet-automatische of automatische weeginstrumenten, waarbij de verzegeling wordt verbroken, de overeenstemmingsbeoordeling (herkeuring) uit te voeren. Dus na een reparatie aan een Leich und Mehl weeg-prijs-etiketteersysteem keuren wij deze direct, zodat de apparatuur weer aan alle eisen voldoet.

Aansturing met de LANScale PC Suite software

Onze prijs-weeg-etiketteersystemen werken feilloos met de LANScale PC Suite software. U heeft met deze software altijd inzicht in uw complete weeg-prijs-etiketteer proces. Dat stelt u in staat om de systemen en printtaken real-time te monitoren en controleren. Wanneer u meerdere PAW systemen in huis heeft, is het mogelijk al deze systemen aansluiten op deze software. Zodoende produceert u efficiënter met minder kan op fouten.

Weeg-prijs-etiketteren in combinatie met controle & Inspectie

Als producent of verpakker wilt u natuurlijk graag dat uw product voldoet aan de afgesproken normen en indien van toepassing aan de voedselveiligheid. In aanvulling op het weeg-prijs-etiketteren met Leich und Mehl wordt daarom ook vaak gekozen voor controle en inspectiesystemen. Onze controlewegers, metaaldetectie- en x-ray systemen zijn in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Onze systemen staan borg voor het beste resultaat op de hoogste snelheid.

Waarom weeg-prijs-etiketteren met Leich und Mehl?

  • Snelste weeg-prijs-etiketteeroplossing met onbeperkt aantal soorten labels
  • Hoogste nauwkeurigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Laagste TCO (Total Costs of Ownership)
  • Onder en boven etiketteren mogelijk inclusief C-labels
  • Non-stop uitvoeringen beschikbaar
  • Ook met gesloten behuizing voor de etiketrollen

Wilt u weten of wegen en etiketteren de oplossing is binnen uw bedrijf? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.