Het aanbrengen van gewicht en prijs op een etiket

Wilt u producten voorzien van etiketten met gewicht en prijs informatie? Bij veel versproducten is het gewenst het exacte gewicht en soms de prijs middels een etiket aan te brengen. Met onze volautomatische weeg-prijssystemen zijn wij in staat tot 160 verpakkingen per minuut nauwkeurig te etiketteren. Hygiënisch ontwerp en bedrijfszekerheid staan bij deze systemen zeer hoog in het vaandel.

Weeg-prijs-etiketteren

Weeg-prijs-etiketteren is een veel gebruikte methode binnen de foodindustrie met name bij versproducten. Het product gaat via een tansportband onder de labelmachine door en wordt voorzien van een etiket met de juiste variabele informatie. Wij bieden weeg-prijs-etiketteersystemen van Leich und Mehl aan, een leverancier met de hoogste kwaliteit producten in hun branche.

Erkend keurder

Wij zijn gecertificeerd om na een reparatie aan niet-automatische of automatische weeginstrumenten, waarbij de verzegeling wordt verbroken, de overeenstemmingsbeoordeling (herkeuring) uit te voeren. Dus na een reparatie aan een Leich und Mehl weeg-prijs-etiketteersysteem keuren wij deze direct, zodat de apparatuur weer aan alle eisen voldoet.

Samenwerker in het toezicht

Ook zijn wij door Agentschap Telecom aangewezen als “Samenwerker in het toezicht”. Hierdoor zijn wij bevoegd om technische inspecties uit te voeren op uw weegapparatuur. Voor de gebruikers van weegwerktuigen heeft de samenwerking het voordeel dat de weegwerktuigen minder vaak buiten gebruik hoeven te zijn.

Waarom is weeg-prijs-etiketteren de oplossing voor u?

  • Volautomatisch weeg-prijs-etiketteren
  • Zorgt voor bedrijfszekerheid
  • Hygiënisch ontworpen modellen

Wilt u weten of prijs-weeg-etiketteren de oplossing is binnen uw bedrijf? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.