Volledige productzekerheid gegarandeerd

Als producent of verpakker wilt u graag dat uw product voldoet aan de afgesproken normen en indien van toepassing aan de voedselveiligheid. Onze controlewegers, metaaldetectie- en röntgeninspectiesystemen zijn in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Onze systemen staan borg voor het beste resultaat op de hoogste snelheid.

Controlewegers

U kunt op hoge snelheid continu van elk product het gewicht controleren (eventueel ℮-weging). Blijkt dat een product boven of onder de ingestelde marge zit, dan wordt het product uitgeworpen. Interessant wordt het natuurlijk als uw vul- of doseersysteem erop aangepast kan worden, zodat u niet te weinig of te veel verpakt.

Metaaldetectie

Wilt u geen risico nemen met de voedselveiligheid. Kies dan voor metaaldetectie aan uw productielijn. Onze machines detecteren ijzer, (roestvrij) staal en aluminium in uw producten of verpakkingen.

Röntgeninspectie

Röntgeninspectie is de beste oplossing wanneer u een nauwkeurigere inspectie wilt dan alleen metaaldetectie. Deze machines sporen naast metalen ook andere materialen op zoals: plastic, glas, steen, rubber en botresten.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over Controle & Inspectie.