Volledige productzekerheid gegarandeerd

Als producent of verpakker wilt u graag dat uw product voldoet aan de afgesproken normen en indien van toepassing aan de voedselveiligheid. Daarbij is controle & inspectie noodzakelijk. Onze controlewegers, metaaldetectie- en x-ray systemen zijn in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Onze systemen staan borg voor het beste resultaat op de hoogste snelheid.

Controlewegers

U kunt op hoge snelheid continu van elk product het gewicht controleren (eventueel ℮-weging). Blijkt dat een product boven of onder de ingestelde marge zit, dan wordt het product uitgeworpen. Interessant wordt het natuurlijk als uw vul- of doseersysteem erop aangepast kan worden, zodat u niet te weinig of te veel verpakt.

Metaaldetectie

Wilt u geen risico nemen met de voedselveiligheid. Kies dan voor metaaldetectie aan uw productielijn. Onze machines detecteren ijzer, (roestvrij) staal en aluminium in uw producten of verpakkingen.

X-ray systemen

X-ray (ook wel röntgeninspectie genoemd) is de beste oplossing wanneer u een nauwkeurigere inspectie wilt dan alleen metaaldetectie. Deze machines sporen naast metalen ook andere materialen op zoals: plastic, glas, steen, rubber en botresten.

Metaal/Controle systemen

U kunt er ook voor kiezen om uw producten te controleren op zowel gewicht als detectie van metalen (ijzer, roestvrijstaal, staal en aluminium). Onze metaal/controle systemen maken deze uitermate betrouwbare constante en kwalitatieve productcontroles mogelijk.

X-ray/Controle systemen

Met onze systemen waarin zowel röntgeninspectie als een controleweger is geïntegreerd, kunnen niet alleen metalen opgespoord worden in uw producten, maar ook andere materialen. Uw producten worden bovendien gecontroleerd op gewicht. En dit in één compact x-ray/controle systeem. U bent altijd verzekerd van de beste kwaliteitscontrole.

Weegbanden

Met onze weegbanden bent u in staat om continu het gewicht van uw te verwerken bulkproduct te detecteren. Hiermee kunnen uw productieprocessen bewaakt worden, de grondstofstromen geregistreerd en de partijen in de productielijnen worden gevolgd. 

Waarom kiezen voor controle & inspectie

  • Uw producten voldoen aan de voedselveiligheid
  • Grondige en snelle productanalyse
  • Het beste resultaat op de hoogste snelheid
  • ℮-weging bij controlewegen is mogelijk
  • Combineren van meerdere controles
  • Continue bewaking van uw productieprocessen
  • Registratie van de grondstofstromen

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over Controle & Inspectie.