Metaaldetectie: detecteert metalen in uw producten

Voedselveiligheid is een belangrijk thema voor producenten. Neem daarom geen risico en kies voor metaaldetectie aan uw productielijn. Onze machines detecteren ijzer, (roestvrij) staal en aluminium in uw producten of verpakkingen.

Metaaldetectie met uiterste precisie

Onze metaaldetectoren zijn speciaal ontwikkeld voor industriële omgevingen. Zodoende zijn wij nu in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Hierdoor zijn de machines bijzonder goed geschikt voor producerende bedrijven in de voedingsindustrie. Zo is de detectiekop ongevoelig voor externe effecten, zodat er geen onnodige storing optreedt. Om de efficiëntie van uw productielijn nog verder te optimaliseren is het mogelijk om machines te combineren. Zo kunt u meerdere oplossingen inzetten, zoals: controlewegen, x-ray, wegen, prijzen en etiketteren.

Gebruiksvriendelijke metaaldetector

Operators kunnen simpel en snel werken met de metaaldetectie machines. De metaaldetector is gemakkelijk in te stellen en op het scherm is de ingestelde informatie direct inzichtelijk. Ook kunt u bepaalde procedures vastleggen die stapsgewijs doorlopen moeten worden. Zodoende bent u verzekerd van een juiste opvolging van de procedure.

Metaaldetector en controleweger in één compact systeem

Voor het checken van producten op zowel het gewicht alsook detectie op metalen zoals ijzer, (roestvrij) staal en aluminium, zijn onze geïntegreerde combisystemen metaaldetectie/controle systemen de beste oplossing. Deze combimachines zijn gemakkelijk te integreren in uw lijn en bovendien gecombineerd in één interface die zorgt voor constante en kwalitatieve productcontrole. Ze voldoen aan de belangrijkste certificeringsnormen. Met deze combisystemen kiest u voor veelzijdigheid en eenvoudige bediening.

Waarom is metaaldetectie de oplossing voor u?

  • Voedselveiligheid is een vereiste
  • Efficiënter produceren
  • Koppeling met meerdere machines mogelijk
  • Eenvoudig in te stellen en te bedienen

Bent u geïnteresseerd in een metaaldetector of combisysteem metaaldetectie/controleweger? Of wilt u meer informatie over metaaldetectie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.