Inspectie op verontreiniging in sealgebied van uw verpakking

U wilt toch ook geen producten weggooien doordat de (seal)verpakkingen, zoals zakjes en trays, van uw producten niet goed afgedicht zijn? Dat er productresten zijn achtergebleven in de sealnaden, waardoor de verpakkingen niet goed zijn afgesloten. Vooral in de voedingsindustrie komt dit nogal eens voor. Seal inspectie is hiervoor de beste oplossing. Met onze seal inspectie systemen worden de afdichtingen van sealverpakkingen uiterst precies geïnspecteerd op productresten of andere verontreiniging in het sealgebied van verpakkingen. Zodoende zorgen onze seal inspectie systemen ervoor dat afwijkende producten nooit bij uw klanten terecht komen.

Seal inspectie op productresten in uw sealverpakkingen

Met de seal inspectie systemen van FT System worden verpakkingen, zoals sealverpakkingen en trays, geïnspecteerd op de aanwezigheid van productresten in het sealgebied. Om de aanwezigheid van productresten in het sealgebied te detecteren, wordt gebruik gemaakt van de hyperspectrale vision technologie. Of de folie nu transparant, gekleurd of ondoorzichtig is, onze machines realiseren dit probleemloos.

Directe gegevensupdate bij constatering van defecte verpakkingen

Wanneer onze systemen een defect detecteren op de lijn ontvangt u direct een realtime gegevensupdate. De sealverpakking wordt meteen afgekeurd, waardoor deze niet in de schappen van uw klanten terecht komt. Wanneer gewenst wordt het defecte product uitgeworpen van de band.

Het minste risico op product recalls

Met de machines van FT System verlaagt u de kosten. Deze systemen zorgen ervoor dat het aantal product recalls worden geminimaliseerd. U weet hiermee zeker dat uw producten veilig en met de beste kwaliteit bij uw klanten terecht komen.

Voordelen van deze SIS-IoT seal inspectie machines

  • Seal inspectie gebaseerd op hyperspectrale vision technologie
  • Minimale product recalls van uw producten
  • Altijd de beste producten naar uw klanten
  • Garantie van de goede afdichting van de sealverpakking
  • Realtime gegevensupdates bij constatering van een defect

Wilt u meer informatie over onze seal inspectie systemen, neemt u dan contact met ons op. Onze product specialisten adviseren u graag welke oplossing het meest geschikt is voor uw toepassing.