Welkom bij De Koningh Coding & Labeling

Uw succes geeft ons plezier! Wij zetten dan ook alles op alles om u verder te helpen. Met onze betrouwbare producten en optimale dienstverlening maken wij iedere dag het verschil. Al ruim 50 jaar vertrouwen kleine en grote bedrijven op onze codeerapparatuur, etiketteermachines en controle & inspectiesystemen. Wij leveren de allerbeste service zonder ingewikkeld contract of kleine lettertjes! Niet omdat het moet, maar omdat wij u graag helpen.

Vertrouw op onze 6 zekerheden

Bent u al bekend met onze 6 zekerheden? Deze werkwijze houdt ons iedere dag scherp, terwijl u profiteert van de beste ondersteuning.

1. Snel, helder en eerlijk advies

Wij geven u altijd eerlijk en oprecht advies. Onze deskundige engineers hebben de kennis en ervaring om u de beste oplossing te bieden. Dit gaat verder dan alleen onze apparatuur! Wij komen bij veel fabrieken en zien veel processen en machines en weten wat wél en wat niet werkt.

2. Hardlopers direct uit voorraad leverbaar

Niets is vervelender dan lang op een order te moeten wachten. Ons magazijn ligt dan ook vol met machines, onderdelen en verbruiksmiddelen die uit voorraad leverbaar zijn. Vandaag bestellen is morgen in huis!

3. 100% testen voor oplevering

Uw machine wordt altijd eerst getest door één van onze service engineers. Deze uitgebreide testen vinden plaats in ons Service Center of bij u op locatie. Zodoende weten wij en u zeker dat alles goed van start kan gaan.

4. 24/7 bereikbaarheid voor iedereen

Wij helpen u graag! Heeft u gewoon een vraag of werkt uw machine niet goed? Bij ons krijgt u 24/7 iemand aan de lijn die u meteen helpt. Staat u stil, dan schakelen wij direct onze storingsdienst in.

5. Next Day Service

Als er toch nog iets misgaat, dan staat er vandaag of uiterlijk de volgende werkdag iemand bij u op de stoep. Onze specialist komt niet alleen een diagnose stellen, maar direct het probleem verhelpen. Met ons serviceteam van ruim 25 specialisten zijn wij meteen in staat om u deze service te verlenen.

6. Altijd de beste oplossing

Wij speuren continu de industrie af voor de beste producten en toeleveranciers. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn geven wij echt advies op maat. Daarbij leveren wij oplossingen voor coderen, etiketteren en inspecteren. Die combinatie is uniek in Nederland en maakt ons een échte totaalleverancier.