X-ray: Feilloze controle van uw producten

Bent u op zoek naar een nauwkeurigere inspectie dan alleen metaaldetectie? Dan is x-ray de juiste oplossing voor uw bedrijf. Deze machines sporen niet alleen metalen op, maar ook andere materialen. Zo kunt u ook plastic, steen, rubber en botresten identificeren in uw producten of verpakkingen. Zodoende zijn wij in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren.

Productkwaliteit staat voorop

Met x-ray (ook wel röntgeninspectie genoemd) analyseert u niet alleen alle materialen, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kunt u vreemde objecten, ontbrekende producten en vormen detecteren, complete detectie van verontreinigingen in producten. U kunt al uw producten uiterst nauwkeurig inspecteren en uw productkwaliteit continu waarborgen. Uiteraard is er een combinatie mogelijk met onze machines op het gebied van controlewegen, wegen, prijzen en etiketteren.

Hoogste kwaliteit productinspectie

Onze x-ray machines detecteren zelfs de kleinste deeltjes. De röntgenbeelden zorgen ervoor dat de apparatuur uw producten uiterst precies kan inspecteren op hoge snelheid. De perfecte oplossing voor inspectie van boven- en zijaanzicht van elke vorm en grootte van bulk- en verpakte producten. Terwijl de data continu inzichtelijk is via het grote touchscreen. Hierdoor reduceert u de kans op fouten aan uw productielijn en kostbare product recalls.

X-ray en controlewegen in één machine

Met onze systemen waarin zowel x-ray (röntgeninspectie) als een controleweger is geïntegreerd, kunt u niet alleen metalen opsporen in uw producten, maar ook andere materialen (zoals plastic, steen, rubber en botresten, vreemde objecten, ontbrekende producten en vormen) en zelfs uw producten controleren op gewicht. En dit in één compact systeem. De röntgeninspectie en controleweger zijn gecombineerd in één systeem met één interface. Deze machine werken bij hoge snelheden en zijn daarmee geschikt voor integratie in snelle productielijnen. Onze combisystemen zijn MID (Measuring Instruments Directive) gecertificeerd. Dit betekent dat deze voldoen aan een Europese richtlijn met essentiële vereisten voor een groot aantal meetinstrumenten (2004/22/CE). Kortom, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteitscontrole.

Waarom is x-ray of x-ray/controlewegen de oplossing voor u?

  • Gegarandeerde productkwaliteit
  • Ongekende inspectiemogelijkheden
  • Hoogste kwaliteit productinspectie
  • Complete detectie van verontreinigingen in producten
  • Voldoet aan MID, OIML-R51, HACCP, FDA en wereldwijde GDO

Bent u geïnteresseerd in een x-ray systeem? Of wilt u meer informatie over röntgeninspectie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.