Met ons thermal transfer lint het beste printresultaat

Een duidelijke bedrukking met behulp van thermal transfer lint? Om het beste printresultaat te krijgen, moeten de printer, het etiket en het thermal transfer printlint perfect op elkaar afgestemd zijn. Het juiste thermal transfer lint vindt u bij ons.

De keuze van het type printlint wordt bepaald door de te printen toepassing, het materiaal en de omstandigheden waarin de etiketten zich bevinden. Het is belangrijk dat het juiste transfer lint wordt geselecteerd voor het juiste etiket en toepassing. Wanneer dit niet gebeurt kan er een slechte afdruk ontstaan, de gevolgen hiervan zijn een vlekkerige bedrukking of een afdruk die er gemakkelijk afgeveegd kan worden. Thermal transfer linten zijn in drie verschillende categorieën onder te verdelen.

Thermal transfer linten

  • Was linten (wax ribbons): deze zijn met name geschikt voor papieren etiketten in een normale/droge omgeving
  • Was/hars linten (wax resin ribbons): deze worden veelal gebruikt voor luxe papieren etiketten (luxe uitstraling) en wanneer de etiketten wel tegen een stootje moeten kunnen
  • Hars linten (resin ribbons): deze worden gebruikt voor kunststof etiketten. Deze zijn geschikt voor etiketten in extreme omstandigheden en ze hebben een langdurige levensduur

Wij kunnen u thermal transfer linten leveren in vrijwel alle breedtes. Vanzelfsprekend zijn de printlinten geschikt voor alle type desktop printers (tafelprinters), zoals Zebra, Avery, Toshiba, Sato en Valentin en zijn ze ook geschikt voor de meeste folieprinters.

In welke branche en in welke productie-omgeving u zich ook bevindt, wij hebben altijd een passende oplossing voor u! Neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag verder.